Linzensoep van rode linzen

Line hoogte+- ALettergrootte+- Print deze pagina

  • 150 gram rode linzen
  • 0,5 liter water
  • 1 theelepel kurkuma (geelwortelpoeder/koenjit)
  • 1 theelepel zout
  • 0,5 liter gezeefde tomaat
  • 1 (rode) ui – gesnipperd
  • 2 à 3 theelepels kerriepoeder
  • olie of boter om te bakken

Bereid de linzen volgens de verpakking en kook ze in water met kurkuma Voeg na 30 minuten de gezeefde tomaat en het zout toe Roerbak (in een andere pan) de gesnipperde ui in olie of boter Roer de kerriepoeder mee tot deze lekker ruikt Voeg het ui-mengsel toe aan de linzensoep en laat dit nog 10 minuten zachtjes koken Serveer het gerecht met rijst of brood

Lekker Tafelen
Overtuigd van het belang van goede en smaakvolle voeding. Eten is meer dan snel even wat happen. Eten is met elkaar genieten van een huisgemaakte maaltijd. Sociaal, lekker en vers!
Lekker Tafelen

0 Reacties

Geen reacties Op dit artikel is nog niet gereageerd. Ben jij de eerste?

Laat het Lekker Tafelen team hier weten wat je ervan vond of deel je eigen tips en adviezen hier met onze lezers.

Jij kunt de eerste zijn om een reactie of tip te plaatsen !

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd. *

Recepten

Koninklijk wortel-sinaasappelsoepje

Koninklijk wortel-sinaasappelsoepje   0

 Koninklijk wortel-sinaasappelsoepje Iedereen mag er het zijne van vinden, maar ik ben blij dat we ieder jaar weer onze eigen speciale Hollandse koninklijke feestdag hebben. Dit jaar voor het eerst een [...]

GRATIS VERSMAGAZINE

Topblogs met recepten Culinaire top 100 Culinaire Top50
BlogSociety