Linzensoep van rode linzen

Line hoogte+- ALettergrootte+- Print deze pagina

  • 150 gram rode linzen
  • 0,5 liter water
  • 1 theelepel kurkuma (geelwortelpoeder/koenjit)
  • 1 theelepel zout
  • 0,5 liter gezeefde tomaat
  • 1 (rode) ui – gesnipperd
  • 2 à 3 theelepels kerriepoeder
  • olie of boter om te bakken

Bereid de linzen volgens de verpakking en kook ze in water met kurkuma Voeg na 30 minuten de gezeefde tomaat en het zout toe Roerbak (in een andere pan) de gesnipperde ui in olie of boter Roer de kerriepoeder mee tot deze lekker ruikt Voeg het ui-mengsel toe aan de linzensoep en laat dit nog 10 minuten zachtjes koken Serveer het gerecht met rijst of brood


0 Reacties

Geen reacties Op dit artikel is nog niet gereageerd. Ben jij de eerste?

Laat het Lekker Tafelen team hier weten wat je ervan vond of deel je eigen tips en adviezen hier met onze lezers.

Jij kunt de eerste zijn om een reactie of tip te plaatsen !

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd. *

Recepten

Hartige taart met groene asperges en geitenkaas

Hartige taart met groene asperges en geitenkaas   0

Hartige taart met groene asperges en geitenkaas Het aspergeseizoen is weer geopend, dus we kunnen weer volop genieten van het witte en groene goud! Persoonlijk vind ik de groene asperges het lekkerst, [...]

Volg ons op social media

Wil je dit delen? Kies je social media kanaal.

GRATIS VERSMAGAZINE

Topblogs met recepten Culinaire top 100 Culinaire Top50
BlogSociety