Linzensoep van rode linzen

  • 150 gram rode linzen
  • 0,5 liter water
  • 1 theelepel kurkuma (geelwortelpoeder/koenjit)
  • 1 theelepel zout
  • 0,5 liter gezeefde tomaat
  • 1 (rode) ui – gesnipperd
  • 2 à 3 theelepels kerriepoeder
  • olie of boter om te bakken

Bereid de linzen volgens de verpakking en kook ze in water met kurkuma Voeg na 30 minuten de gezeefde tomaat en het zout toe Roerbak (in een andere pan) de gesnipperde ui in olie of boter Roer de kerriepoeder mee tot deze lekker ruikt Voeg het ui-mengsel toe aan de linzensoep en laat dit nog 10 minuten zachtjes koken Serveer het gerecht met rijst of brood

Lekker Tafelen

Lekker Tafelen

Overtuigd van het belang van goede en smaakvolle voeding. Eten is meer dan snel even wat happen. Eten is met elkaar genieten van een huisgemaakte maaltijd. Sociaal, lekker en vers!


Meer over vergelijkbare onderwerpen
Linzenpanrijstui

Geen reacties

Schrijf een reactie
Nog geen reacties Jet kunt de eerste zijn om te reageren op dit bericht!

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd*