Kalkoenfricandeau met garnalen

  • 800 gram kalkoenfricandeau
  • 200 gram gepelde garnalen
  • 75 gram bacon in plakjes
  • 3 eetlepels bloem
  • 2 1/2 dl kippenbouillon
  • kervel
  • 75 gram boter
  • zout en peper

Bestrooi de fricandeau met peper en zout en omwikkel het vlees met de plakjes bacon. Verwarm de boter in een pan en bak hierin de fricandeau gedurende + 30 minuten. Neem de fricandeau uit de pan en houd deze warm. Voeg de bouillon met de kervel toe aan de bakboter. Bind het geheel met de aangemengde bloem en maak de saus op smaak af met zout en peper. Voeg de garnalen toe en verwarm het geheel.

Lekker Tafelen

Lekker Tafelen

Overtuigd van het belang van goede en smaakvolle voeding. Eten is meer dan snel even wat happen. Eten is met elkaar genieten van een huisgemaakte maaltijd. Sociaal, lekker en vers!


Meer over vergelijkbare onderwerpen
bouillonkalkoenpansausvlees

Geen reacties

Schrijf een reactie
Nog geen reacties Jet kunt de eerste zijn om te reageren op dit bericht!

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd*