Kalkoenfricandeau met garnalen

Line hoogte+- ALettergrootte+- Print deze pagina

  • 800 gram kalkoenfricandeau
  • 200 gram gepelde garnalen
  • 75 gram bacon in plakjes
  • 3 eetlepels bloem
  • 2 1/2 dl kippenbouillon
  • kervel
  • 75 gram boter
  • zout en peper

Bestrooi de fricandeau met peper en zout en omwikkel het vlees met de plakjes bacon. Verwarm de boter in een pan en bak hierin de fricandeau gedurende + 30 minuten. Neem de fricandeau uit de pan en houd deze warm. Voeg de bouillon met de kervel toe aan de bakboter. Bind het geheel met de aangemengde bloem en maak de saus op smaak af met zout en peper. Voeg de garnalen toe en verwarm het geheel.

Lekker Tafelen
Overtuigd van het belang van goede en smaakvolle voeding. Eten is meer dan snel even wat happen. Eten is met elkaar genieten van een huisgemaakte maaltijd. Sociaal, lekker en vers!
Lekker Tafelen

0 Reacties

Geen reacties Op dit artikel is nog niet gereageerd. Ben jij de eerste?

Laat het Lekker Tafelen team hier weten wat je ervan vond of deel je eigen tips en adviezen hier met onze lezers.

Jij kunt de eerste zijn om een reactie of tip te plaatsen !

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd. *

Hoofdgerechten

Koninklijk wortel-sinaasappelsoepje

Koninklijk wortel-sinaasappelsoepje   0

 Koninklijk wortel-sinaasappelsoepje Iedereen mag er het zijne van vinden, maar ik ben blij dat we ieder jaar weer onze eigen speciale Hollandse koninklijke feestdag hebben. Dit jaar voor het eerst een [...]

GRATIS VERSMAGAZINE

Topblogs met recepten Culinaire top 100 Culinaire Top50
BlogSociety