Gegratineerde pastaschotel met brie en walnoten


Een simpel toprecept, boordevol gezonde ingrediënten. Gewoon voor doordeweeks, maar ook als je gasten krijgt kun je dit met plezier presenteren.

  • 400 gram penne
  • 400 gram broccoli
  • 75 gram walnoten
  • 350 gram brie
  • 1 eetlepel olijfolie
  • zout en peper

Vet een ovenschotel in met wat olijfolie. Verdeel de broccoli in roosjes en snijd de brie in blokjes. Hak de walnoten grof. Kook de penne beetgaar in ca. 8 minuten. Doe de penne in de ingevette schotel. Verdeel de broccoli en de brie over de penne en zet het geheel in een op 200 graden voorverwarmde oven. Laat een kwartier gratineren.


Meer over vergelijkbare onderwerpen
hoofdgerechtenovenovenschotel
Lekker Tafelen

Lekker Tafelen

Overtuigd van het belang van goede en smaakvolle voeding. Eten is meer dan snel even wat happen. Eten is met elkaar genieten van een huisgemaakte maaltijd. Sociaal, lekker en vers!

Geen reacties

Schrijf een reactie
Nog geen reacties Jet kunt de eerste zijn om te reageren op dit bericht!

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd*