Appel en cranberry’s

Line hoogte+- ALettergrootte+- Print deze pagina
Appel en cranberry’s

Verwarm de oven voor op 175 graden. Schil 4 stevige appelen, halveer ze en snijd de klokhuizen er uit. Wrijf de appel rondom in met een halve citroen en leg ze in een ovenschaal. Doe een bodempje water in de ovenschaal en leg in de holte van elke appelhelft en een klontje boter. Laat de appels in 20 minuten garen in de voorverwarmde oven. Zet 200 gram cranberry’s op met een beetje water. Sluit de pan en kook de cranberry’s tot ze openknappen. Haal de pan van het vuur en voeg 1 zakje vanillesuiker en 2 eetlepels suiker toe. Meng goed. Haal de appels uit de oven en vul de holten van de appels met de cranberrycompote. Je kunt ze zowel warm als koud serveren.

Lekker bij wild en kipgerechten.

Lekker Tafelen
Overtuigd van het belang van goede en smaakvolle voeding. Eten is meer dan snel even wat happen. Eten is met elkaar genieten van een huisgemaakte maaltijd. Sociaal, lekker en vers!
Lekker Tafelen

0 Reacties

Geen reacties Op dit artikel is nog niet gereageerd. Ben jij de eerste?

Laat het Lekker Tafelen team hier weten wat je ervan vond of deel je eigen tips en adviezen hier met onze lezers.

Jij kunt de eerste zijn om een reactie of tip te plaatsen !

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd. *

Recepten

Koninklijk wortel-sinaasappelsoepje

Koninklijk wortel-sinaasappelsoepje   0

 Koninklijk wortel-sinaasappelsoepje Iedereen mag er het zijne van vinden, maar ik ben blij dat we ieder jaar weer onze eigen speciale Hollandse koninklijke feestdag hebben. Dit jaar voor het eerst een [...]

GRATIS VERSMAGAZINE

Topblogs met recepten Culinaire top 100 Culinaire Top50
BlogSociety