Appel en cranberry’s

Appel en cranberry’s

Verwarm de oven voor op 175 graden. Schil 4 stevige appelen, halveer ze en snijd de klokhuizen er uit. Wrijf de appel rondom in met een halve citroen en leg ze in een ovenschaal. Doe een bodempje water in de ovenschaal en leg in de holte van elke appelhelft en een klontje boter. Laat de appels in 20 minuten garen in de voorverwarmde oven. Zet 200 gram cranberry’s op met een beetje water. Sluit de pan en kook de cranberry’s tot ze openknappen. Haal de pan van het vuur en voeg 1 zakje vanillesuiker en 2 eetlepels suiker toe. Meng goed. Haal de appels uit de oven en vul de holten van de appels met de cranberrycompote. Je kunt ze zowel warm als koud serveren.

Lekker bij wild en kipgerechten.

Lekker Tafelen

Lekker Tafelen

Overtuigd van het belang van goede en smaakvolle voeding. Eten is meer dan snel even wat happen. Eten is met elkaar genieten van een huisgemaakte maaltijd. Sociaal, lekker en vers!


Meer over vergelijkbare onderwerpen
appelappelenpansuiker

Geen reacties

Schrijf een reactie
Nog geen reacties Jet kunt de eerste zijn om te reageren op dit bericht!

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd*