Abrikozen met geitenkaas en pistache

Abrikozen met geitenkaas en pistache

Abrikozen met geitenkaas en pistache

De zomer is echt mijn seizoen, het leven lijkt gewoon wat makkelijker met een zonnetje. Lekker weer (soms helaas minder), gezellig eten in de tuin of op het balkon, lange avonden… de zomer kan mij niet lang genoeg duren!

Bij de zomer en warm weer horen snelle recepten, heel lang in de keuken staan doen we de andere seizoenen wel weer. Ik vind het altijd leuk om verschillende makkelijke gerechtjes en hapjes op tafel te zetten, voor ieder wat wils en het eet heel gezellig. Zo ook deze abrikozen met geitenkaas en pistache. De smaakcombinatie van de zoete abrikozen met de geitenkaas en crunchy pistachenootjes is erg lekker.

Voor 6 hapjes heb je nodig;

  • 6 gewelde abrikozen zonder pit
  • 30 gr zachte geitenkaas
  • 10 gr gepelde pistachenootjes

Verwijder de velletjes en hak de pistachenootjes.

Leg de abrikozen op een mooi bord en verdeel hier de geitenkaas over. Strooi de gehakte pistachenootjes over de geitenkaas en druk de nootjes goed aan.

Tafel lekker!


Meer over vergelijkbare onderwerpen
abrikozengeitenkaaskaaspistachetapas
Anneke Oele

Anneke Oele

De laatste jaren heb ik mij verdiept in het pure koken, oftewel koken zonder pakjes en zakjes. Met behulp van bijvoorbeeld verse kruiden kun je ook heerlijk gerechten bereiden, zonder hierbij de e-nummers die bijvoorbeeld in de maaltijdmixen zitten. Door een gezonder eetpatroon kreeg ik minder last van lichamelijke klachten en kreeg ik meer energie!

Geen reacties

Schrijf een reactie
Nog geen reacties Je kunt de eerste zijn om te reageren op dit bericht!

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...