Tag: Vis – Zeebaars

Zeebaars; Durf eens wat anders met vis

Zeebaars; Durf eens wat anders met vis De titel van dit artikel had net zo goed kunnen zijn: "Zeebaars; Durf eens wat met een andere vis." Een andere vis dan de zo populaire kabeljauwfilet of het eeuwige stukje zalm. Een andere vis dan de goedkope tilapia en pangasius, die meer ...

Zeebaarsfilet met freekeh en krokante uitjes

Zeebaarsfilet met freekeh en krokante uitjes - Er zijn enorm veel verschillende ingrediënten en gerechten in Libanon. Deze gerechten kunnen ook heel erg per regio verschillen. Er zijn veel Arabische, Turkse maar ook Frans en zelfs Italiaanse invloeden in de Libanese keuken. Deze keer heb ik gekozen voor een bijzonder recept ...

Asperges met zeebaarsfilet en lamsoor

Asperges met zeebaarsfilet en lamsoor - Het asperge seizoen werd dit jaar geopend onder de titel: Proef de Lente aan Zee. Daar moest ik wat mee doen, vond ik. Daarom bij deze een recept voor asperges met vis en zeegroente. Zeebaarsfilet is een ideaal visje om mee te werken. Smakelijk, snel klaar, ...

Hiermee scoor je geweldig! Gebakken zeebaars op Italiaanse wijze

Gebakken zeebaars op Italiaanse wijze 2 stuks verse zeebaars verse Italiaanse kruiden: salie, rozemarijn en oregano vers gemalen vier seizoenen peper vers gemalen zeezout bloem roomboter olijfolie Vraag je visboer om de zeebaars van binnen schoon te maken. Spoel de zeebaars goed schoon en dep droog met keukenpapier. Maak met ...

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten