Risotto met groene erwten
Risotto met groene erwten, een lekker en gezond vegetarisch gerecht waar in je het vlees of de vis niet zult missen.
Risotto met groene erwten, een lekker en gezond vegetarisch gerecht waar in je het vlees of de vis niet zult missen.
Winters comfortfood, dat is deze risotto met savooiekool en pompoen. Met veel verse groenten, een groentebouillon en kaas natuurlijk.
De homemade variant op de kant-en-klare visgratin uit de diepvries. Heilbot met broccoligratin en venkelrisotto is veel lekkerder!
Risotto bereiden lijkt vaak moeilijker dan het is, voor nog meer gemak bereid je hem in de oven. Probeer het eens met deze limoenrisotto, je zult smullen.
Risotto van bospaddenstoelen met rolletjes van schartong. Goed op smaak en afgemaakt met een heerlijke saus. Dit is echt risotto eten!
Zowel risotto als Saltimbocca zijn Italiaanse specialiteiten. Waarom deze dan niet combineren op één bordje. Het gerecht staat in een half uur op tafel.
Risotto kun je helemaal aan het seizoen aanpassen. Vandaag de risotto met asperges en zalm. Ervaar deze mooie combinatie door het zelf ook eens te serveren.
Een verse kreeft is het ultieme ingrediënt voor een risotto met kreeft en saffraan. De risotto gaar je in een huisgemaakte kreeftenbisque.
Uit het boek Eating apart together maakte ik deze olijvenrisotto op 2 manieren. Eén voor de vleeseter en één voor de vegetariër. Samen Lekker Tafelen dus.
Een heerlijke middag op de Utrechtse streekmarkt leverde deze risotto met poon op. Vers gerookten poon van de markt. Gezond, maar vooral heel smaakvol.
Ik kwam deze wilde asperges toevallig bij ons op de wekelijkse markt tegen. En dan moet je niet twijfelen en ze kopen en bereiden.
De reuzegarnalen in de risotto komen van de online Gambashop en worden na de vangst op zee meteen diepgevroren op - schrik niet - 76 graden onder nul.
Als je het nu over zonnige gerechten hebt is dit een typisch voorbeeld. Snel, lekker, verfrissend en met volop verse ingrediënten. Bovendien zullen je gasten gecharmeerd zijn van je kookkunsten als je dit gerechtje met enige trots opdient. Verse parmezaanschilfers maken het af en een schaal verse citroenen op tafel ...
In Nederland wordt wel kalfsvlees geproduceerd, maar weinig gegeten. Toch is het erg lekker, dus tijd voor kalfsvlees!
Check het recept of lees de infoBak zelf grissini met verse kruiden voor bij een kom soep en verras je tafelgenoten met de lekkerste variaties uit eigen keuken.
Check het recept of lees de infoEen goede avocado kopen, waar let je op? Wat doe je met een onrijp exemplaar en hoe haal je het beste een pit eruit? Je leest het hier.
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers