Tag: Hoofdgerecht

Asperges op zijn Vlaams

Een tijdloze Belgische klassieker van malse witte asperges met verse roomboter , peterselie en ei. Dat zijn Asperges op zijn Vlaams.

Feijoada; uit Brazilië

Houd je van vlees? Dan moet je deze Feijoada echt eens maken. Stoofvlees van het rund, van het varken, en pittige chorizo in een lekkere saus!

Spinaziestamppot

Spinaziestamppot is altijd lekker en steeds weer anders. Of je hem maakt met vlees, vis, kaas of gebakken uien, hij valt altijd in de smaak.

Asperge traditioneel

De bekendste manier van asperges serveren is asperge traditioneel met gekookte ham, ei, krieltjes en gesmolten roomboter.

Spätzle met spek en ui

Het spek en de uien maken dit een heerlijk verwarmend gerecht. Spätzle met spek en ui is echt een maaltijd waar je graag voor thuiskomt. 

Pannenkoeken met appel

Lunch, diner en zelfs bij ontbijt, deze Hollandse klassieker word je nooit zat. Pannenkoeken met appel is feest voor iedereen.

Risotto met rode bieten

Kleur op je bord? Deze prachtige, donkerrode, en ook nog eens heerlijke, risotto met rode bieten en mozzarella brengt je dat zeker!

Venkeltaart met ham en kaas

Een hartige venkeltaart met ham en kaas, daar loopt toch iedereen warm voor? De zachte smaak van venkel combineert heerlijk met ham en kaas!

Risotto met drie kazen

Risotto, dat is toch echt een van de lekkerste soorten comfortfood uit de Italiaanse keuken. En risotto met drie kazen is dat zeker!

Pagina 1 van 16 1 2 16

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten