Pesto Genovese zelf maken; het recept voor de echte groene pesto
De lekkerste pesto Genovese maak je makkelijk zelf. Daar kan geen potje groene pesto tegenop. Met lekkere tips om te variëren.
De lekkerste pesto Genovese maak je makkelijk zelf. Daar kan geen potje groene pesto tegenop. Met lekkere tips om te variëren.
De heerlijke combinatie van friszuur met licht peperachtig wordt gebruikt in deze citroen-basilicum spread. Lekker fris en een beetje anders.
Zelfgemaakte tomatenketchup van verse tomaten is misschien even een klusje. Het voordeel? Je kunt het recept aan je eigen smaak aanpassen.
Een echte lekkernij voor warme dagen is deze koude spinaziesoep met basilicum en een heerlijke topping van maïs en komkommer.
Een niet alledaags likeurtje deze basilicumlikeur, met zijn complexe maar toch frisse smaak. Een heerlijk likeurtje voor na de maaltijd.
Basilicumolie. Vaak wordt basilicum gebruikt om er pesto van te maken, maar je kunt er ook deze frisse basilicumolie van maken met citroensap en -zest.
Moeilijk, dat bedenken van een smoothie? Nah, kijk in je koelkast of fruitschaal, bedenk waar jij trek in hebt, doe dat in de blender, druk op die knop en werkelijk binnen 5 minuten heb jij je ontbijt op tafel staan! Gezond, licht, maar vooral lekker.
Tomaten, de zon op je bord! In de soep, in de salade, als gezonde snack, in alle soorten en kleuren. De meest gegeten groente!
Check het recept of lees de infoRavigottesaus zelf maken is zo gemakkelijk. Dit recept overtreft de ravigottesaus die je kant-en-klaar koopt. Lekker bij kibbeling.
Check het recept of lees de infoKippenvleugeltjes kun je op veel manieren bereiden. En ze zijn allemaal even lekker. Wij geven je vier verschillende bereidingsmethoden!
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers