Janssons frestelse oftewel Jansson’s verleiding
Janssons frestelse is misschien minder bekend en het gerecht is origineel ook met sprot. We wijken dus met deze Janssons frestelse af van het origineel.
Janssons frestelse is misschien minder bekend en het gerecht is origineel ook met sprot. We wijken dus met deze Janssons frestelse af van het origineel.
Ansjovis uit de Oosterschelde? Jazeker! Wie denkt dat ansjovis alleen uit Verweggistan komt heeft het hartstikke mis. Ontdek ansjovis uit de Oosterschelde!
De ietwat zoutige pastasaus is er echt voor de liefhebber van ansjovis, kappertjes en zwarte olijven. De ansjovis is zeker niet TE aanwezig waardoor deze traditionele saus toch zeker voor iedereen een aanrader is.
Het Oosterscheldekreeft seizoen is eind maart weer begonnen. Dat wordt thuis genieten met een grote G. Ontdek deze info & recepten.
Check het recept of lees de infoLigt er nog een restje lamsschouder of lamsbout in je koelkast? Maak er eens een heerlijke pasta met ragout van lamsvlees van!
Check het recept of lees de infoJe soep of saus heerlijk romig en fluweelzacht maken? Voeg een liaison toe en upgrade je gerecht heel makkelijk naar restaurant kwaliteit.
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers