Proef-keuken

Line hoogte+- ALettergrootte+- Print deze pagina
Proef-keuken

Wanneer ik uit eten wil, spendeer ik uren op het internet om een leuk restaurant te zoeken. Spreek me de menukaart aan, hoe ziet het restaurant eruit en welke recensies staan er online. Daarbij wil ik ook een goede prijs– kwaliteitverhouding. Teveel betalen voor middelmatig eten, dat wil ik niet. Maar weinig betalen én nog minder goed eten al helemaal niet.

Daarom vind ik de culinaire dagen in steden zo leuk. Veel restaurants waar je kleine gerechtjes kan proeven. Een soort ‘sneak-preview’ van de keuken. Zo ben ik afgelopen weekend bij Haarlem Culinair geweest. Het is jammer dat er tegenwoordig entree betaald moet worden, maar de sfeer is ontspannen. En dat vind ik net zo belangrijk als lekker eten.

Met een glaasje wijn in de hand heb ik verschillende restaurants bezocht. Gestart met een koud voorgerecht met heerlijke parmaham, een tent verder (ja het zijn tenten) een bietenrisotto, lekkere panna cotta en nog veel meer. Zo heb ik ‘geleerd’ die avond dat er veel goede restaurants in Haarlem en omstreken zijn die ik nog niet kende. Ook tegenvallers, maar daar zit ook een voordeel aan… Ik zal bij die restaurants namelijk geen avond uit eten gaan. En dat voorkomt nog grotere tegenvallers!

De laatste week van augustus is het Preuvenemint in Maastricht. Voor mij is het waarschijnlijk niet haalbaar om er heen te gaan, misschien wel voor jou!


0 Reacties

Geen reacties Op dit artikel is nog niet gereageerd. Ben jij de eerste?

Laat het Lekker Tafelen team hier weten wat je ervan vond of deel je eigen tips en adviezen hier met onze lezers.

Jij kunt de eerste zijn om een reactie of tip te plaatsen !

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd. *

Specials

Lekker Tafelen donderdag avond op Radio 6 met Marlene

Lekker Tafelen donderdag avond op Radio 6 met Marlene   0

Wow, stiekem zijn we best een beetje trots. Lekker Tafelen is uitgenodigd voor het programma Winfrieds woonkamer op Radio 6. Blogster Marlene gaat er donderdagavond aan de slag met twee [...]

GRATIS VERSMAGAZINE

Topblogs met recepten Culinaire top 100 Culinaire Top50
BlogSociety