IJs op een stokje, komt uit ijsmachines ?

Line hoogte+- ALettergrootte+- Print deze pagina
IJs op een stokje, komt uit ijsmachines ?

Vernieuwing is altijd verbetering toch? Of eigenlijk niet? De conclusie dat het niet altijd een verbetering is trok ik vandaag toen ik de Zoku IJsmaker leerde kennen. Ik had hem al eens zien staan, en als je er naar kijkt ziet het er verleidelijk aantrekkelijk uit. De Zoku IJsmaker is een mooie, moderne ijsmachine voor het maken van ijs op een stokje. Kijk even mee….

Zoku voor hypermoderne ijsjes op een stokje

Wanneer je de productbeschrijving leest en bijbehorende video bekijkt loopt het water je in de mond. De video straalt gemak en luxe uit en daar is dan ook volop aandacht aan besteed. We gaan dan ook eerst even samen kijken naar wat de Zoku IJsmaker nou eigenlijk is, maar onthoud, we willen je na deze productomschrijving nog even iets vertellen. Zo omschrijft de verkoper deze ijs maker:

De razendsnelle Zoku Quick ijslollymaker maakt de lekkerste ijsjes in vier stappen. Vries de bak 24 uur in, plaats de stokjes in de bak en vul met fruit of sap, wacht een paar minuutjes en haal de ijsjes er met de meegeleverde Super Tool uit!

Bekijk ook even de bijbehorende video:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=60w-0acTjME[/youtube]

Dat ziet er geweldig uit toch? Naast deze ijs maker hoort er nog een behoorlijke serie accessoires bij deze ijsmaker. Kijk maar:

Het zoku ijsmaker assortiment

Tel het rijtje even vluchtig op (actie meegenomen) dan is dat € 106,80. Een boel geld, maar dan heb je ook wat. Oké, even eerlijk, het design en de verkooptactiek is ronduit mooi en goed. Maar als ik ijs op een stokje maak heb ik nog steeds genoeg aan die grandioze eenvoudige ijsvormpjes die je tegenwoordig bij elke discounter voor 1 a 2 euro aanschaft. Dat scheelt veel ruimte in de kast, en realistisch, voor die paar keer per jaar dat ik ijsjes maak vind ik het prima zo!


0 Reacties

Geen reacties Op dit artikel is nog niet gereageerd. Ben jij de eerste?

Laat het Lekker Tafelen team hier weten wat je ervan vond of deel je eigen tips en adviezen hier met onze lezers.

Jij kunt de eerste zijn om een reactie of tip te plaatsen !

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd. *

Specials

Lekker Tafelen donderdag avond op Radio 6 met Marlene

Lekker Tafelen donderdag avond op Radio 6 met Marlene   0

Wow, stiekem zijn we best een beetje trots. Lekker Tafelen is uitgenodigd voor het programma Winfrieds woonkamer op Radio 6. Blogster Marlene gaat er donderdagavond aan de slag met twee [...]

GRATIS VERSMAGAZINE

Topblogs met recepten Culinaire top 100 Culinaire Top50
BlogSociety