Tag: zelfrijzend bakmeel

Mini tulband van yoghurt met ananas en chocoladeglazuur

Oh mensen... dit is feest! Mini tulband, gemaakt van een Grieks yoghurt deeg met ananas en afgewerkt met poedersuiker en een glazuur van witte chocolade. De mini tulband vormpjes zijn gewoon verkrijgbaar bij de Action en een schaal vol mini tulband is gegarandeerd een traktatie voor je familie, vrienden of ...

Scones met karamel

Of je nu 's middags een lekker kopje thee pakt, of dat je vrienden komen voor een high tea, het maak niet uit. Deze scones met karamel scoren altijd.

Scones met kaneel en suiker

Scones met kaneel en suiker: Je kent ze vast wel die driehoekige zoete broodjes met kaneel en suiker. Met dit recept maak je ze in no time zelf.

Scones; Feestje voor je high tea of gewoon tussendoor

Scones, wist je al dat ze oorspronkelijk uit Schotland komen? Wij noemen het vaak Engelse scones, maar Schotland is het land van herkomst. Ze zijn erg populair in verschillende landen en daarmee zijn er ook talloze recepten ontstaan. Traditioneel eet je scones met clotted cream en aardbeienjam. Ook hierop kun ...

Mini kaasscones

Mini kaasscones zijn een mooie hartige, stoere tegenhanger van de zoete scones. Lekker bij een Engelse tea. Ook leggen we je hier de Engelse Tea cultuur uit!

Meel en bloem, het resultaat uit tarwe

Tarwe is een graansoort en een grondstof voor het maken van meel en bloem. In de korenmolen worden de tarwekorrels door de molenaar geplet of gemalen tot meel en of bloem. Wat de verschillende resultaten zijn laten we je graag zien. Tarwe is slechts één van de vele graansoorten. Wil ...

Verschillende soorten meel, wanneer gebruik je ze?

Verschillende soorten meel, wanneer gebruik je ze? - Hebben wij je al weten te overtuigen van de voordelen en het nut van de Hollandse korenmolens? Heeft het geresulteerd in het goede voornemen om kant-en-klare bakmixen te vervangen voor molenaarsmeel? Dan kunnen we je misschien een stukje verder helpen met onderstaand ...

63+ handige baktips voor het beste resultaat

Voor dat je baksel de oven in gaat is het verstandig de volgende baktips in acht te nemen: Weeg en meet alle ingrediënten voor je aan de slag gaat. Bij het bakken is het nauwkeurig afwegen, de oven instellen en de juiste baktijd de sleutel tot het succes. Volg het recept ...

Sinaasappel-chocoladetulband

Nu het seizoen weer aanbreekt voor echt lekker citrusfruit willen we je deze tulband zeker niet onthouden. Want juist door de toevoeging van verse sinaasappel wordt deze cake heerlijk zacht en fruitig. Je doet je gasten er zeker een plezier mee.   175 gram boter 2 kleine sinaasappelen 85 gram ...

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten