Voorgerechten voor Pasen
Begin je Paasmenu goed en kies voorgerechten voor Pasen die in het thema passen. Vlees, vis of vegetarisch, er is volop keuze voor iedereen.
Begin je Paasmenu goed en kies voorgerechten voor Pasen die in het thema passen. Vlees, vis of vegetarisch, er is volop keuze voor iedereen.
Doe ook eens iets anders met vis uit de Noordzee. Serveer deze tartaar van dorade als voorgerecht. Gezond en vooral héél lekker.
Op zoek naar een handig en lekker recept voor soep? Met deze soep kun je alle kanten uit. We delen een basisrecept voor pastinaaksoep met je!
Laat je niet weerhouden door het woord soufflé, want een kaassoufflé van Remeker kaas maken is makkelijker dan je denkt en geweldig lekker.
Dit frisse voorgerecht van kabeljauw in kruidenolie met tomatensalsa is een perfecte start van een diner met familie of vrienden.
Deze kleurrijke en gezonde lenterolletjes met rode kool en feta zijn perfect voor bij de lunch of als voorgerecht bij een diner.
Een heel fijne manier om restjes groente en stokbrood op te maken? Maak er eens bruschetta met gegrilde groenten van. Dat is lekker!
Zeeuwse creuses.... Oesters waar je echt een feestje mee op tafel zet. En..... dat valt echt onder de categorie gezond snoepen.
Een echte bistro klassieker uit Frankrijk, eieren met mayonaise of oeufs mayonnaise zoals de Fransen zeggen.
De bekendste risotto is de Risotto alla Milanese en ook de eenvoudigste. Belangrijke ingrediënten: Rundermerg, saffraan en Parmezaanse kaas.
Van grote stukken vlees als procureur blijven vaak restjes over. Die kun je dan verwerken tot een varkensragout. Een heerlijk voorgerechtje!
Ben jij liefhebber van een echt lekkere carpaccio van ossenhaas? Goede kwaliteit vlees en dun snijden is de truc. Slijp je mes maar vast.
Een voorgerecht met verrassingseffect. De bonbon van gedroogde ham met aardappelsalade, is een lust voor het oog en de smaakpapillen.
Met verse tartaar van zalm en avocadocrème zet je in een mum van tijd een prachtig gerecht op tafel. Perfect voor bijzondere gelegenheid!
Breng met Kerst sfeer en smaak op tafel en maak een spectaculaire kerstkrans van gerookte vis boordevol smaak en verrassingselementen.
Een lekker voorgerechtje voor een bijzonder etentje? Maak eens een garnalenmousse in een glaasje. Makkelijk en heel snel gemaakt!
Zet weer eens een echte, ouderwetse klassieker op tafel. Ossenstaartsoep is een heerlijk voorgerecht dat je tafelgenoten zal verrassen!
Wil je oesters eens op een andere manier eten dan rauw? Deze gegrilde oesters met Parmaham en Parmezaanse kaas zul je vast heerlijk vinden!
Een gedurfd voorgerecht voor de kaasliefhebbers, deze panna cotta van Parmezaan en peer met een vleugje tijm.
Het Oosterscheldekreeft seizoen is eind maart weer begonnen. Dat wordt thuis genieten met een grote G. Ontdek deze info & recepten.
Check het recept of lees de infoLigt er nog een restje lamsschouder of lamsbout in je koelkast? Maak er eens een heerlijke pasta met ragout van lamsvlees van!
Check het recept of lees de infoJe soep of saus heerlijk romig en fluweelzacht maken? Voeg een liaison toe en upgrade je gerecht heel makkelijk naar restaurant kwaliteit.
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers