Good Food & recept Quinoa-dadelbrood
Onze review van het prachtige book Good Food inclusief recept voor Quinoa-dadelbrood.
Onze review van het prachtige book Good Food inclusief recept voor Quinoa-dadelbrood.
"Simply Italian" van de Chiappa sisters - Sinds kort ligt het eerste boek van deze zusjes in de schappen van de boekenwinkel. Ik ben gek op Italiaans eten en de eenvoud van deze echt Italiaanse recepten maakte dat ik gelijk het boek in wilde duiken, om het te lezen maar zeker ...
Review Santokumes Knives and Tools - Voor de ene persoon is een goed keukenmes een absolute must in de keuken, een ander ziet er de meerwaarde niet van in. Als het maar snijdt, is dan een vaak gehoorde term. Maar één ding is een feit, we hebben allemaal wel een keukenmes ...
Lekker tafelen kreeg een mailtje van het eigentijdse webwarenhuis Fonq.nl, of het ons leuk lijkt om een product te reviewen... Hier zijn wij als foodies natuurlijk altijd voor in! Mijn oog viel al snel op een pastamachine, ik wilde graag testen of verse pasta nou echt zoveel lekkerder is als ...
Tony Kitous heeft al twee Engelstalige kookboeken met happen uit de Libanese keuken op zijn naam staan en de eerste, Comptoir Libanais, is nu ook in het Nederlands uitgebracht.
De foodbox van QRtoko daagt je echt uit om met ingrediënten te koken waar je anders misschien niet eens aan zou denken. Daarnaast heb je met zo’n foodbox veel variatie in je wekelijkse maaltijden en leer je nieuwe smaken kennen.
The green kitchen travels; Een prachtig boek met mooie foto’s van de recepten en bezochte landen, maar over de gehele linie niet altijd even sterke recepten. Lees snel onze recensie.
Lovechock; Superfood voor een romantisch avondje ‘Chocolade zou lustopwekkend zijn’. U heeft het vast wel eens horen zeggen of ergens gelezen. En chocolade met het uit de Andes afkomstige ‘maca’ helemaal, zo las ik in het persbericht bij de nieuwe reep van Lovechock. De hoogste tijd dus om daar zelf ...
Review: Zou ik het vlees van Cow Under dus aanraden bij familie, vrienden en lezers van Lekker Tafelen? Een volmondig ja!
Donderdag 26 november 2014 om 9:00 opende de nieuwe Foodmarkt van Jumbo Supermarkten in Amsterdam. Lekker Tafelen nam een kijkje en doet verslag. Een absolute nieuwe hotspot in supermarktland.
Koken met Janny van der Heijden en Amarula Janny van der Heijden zal bij veel van de lezers van Lekker Tafelen bekend zijn vanwege de vele kookboeken die zij heeft geschreven, maar vooral als jurylid bij “Heel Holland Bakt”. Ik ben niet zo van het zoete en moet tot mijn ...
Het complete naslagwerk voor gezonde drankjes met groente uit de blender Eigenlijk is de titel misleidend, want het gaat hier om 85 groene smoothies en 15 groene sapjes... Maar hé, een kniesoor die daar op let want het is allemaal gezond én drinkbaar en het eindresultaat is 100 recepten. Thea ...
Voor mij ligt een heerlijk boek: De Zilveren Lepel Pasta, een aanvulling op het alom bekende De Zilveren Lepel, al ruim 60 jaar de culinaire bijbel van Italië. De Zilveren Lepel Pasta heeft in paperback versie een prachtige rode kaft (mijn kleur!) waarachter maar liefst ruim 350 traditionele pastagerechten schuil ...
Keukenmessen van Knives and Tools Alles staat en valt met goed gereedschap, ook in de keuken. Niets is hindelijker dan met een niet al te scherp mes de ingrediënten te moeten snijden. Dan verdwijnt al heel snel het plezier in kokkerellen. En dat is niet de bedoeling, want koken en bakken kan zo ...
Vrolijk Pasen?! Ook een gezellig borrelmoment mag niet ontbreken. Daar horen de lekkerste hapjes voor Pasen bij. Kijk hier voor inspiratie!
Check het recept of lees de infoHou je van variatie en wil je iets anders met spek, maak dan eens gepaneerde speklappen, heerlijk krokant van buiten en sappig van binnen.
Check het recept of lees de infoEr liggen allerlei soorten eieren in de winkels. Scharrelei, vrije uitloopei, allerlei nummers... Zo kies je voor een verantwoord ei!
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers