Vis eten bij Restaurant Langoest
Visje eten in havenstad Rotterdam met uitzicht op de Erasmusbrug? Dat kan sinds deze week bij het nieuwe restaurant Langoest.
Visje eten in havenstad Rotterdam met uitzicht op de Erasmusbrug? Dat kan sinds deze week bij het nieuwe restaurant Langoest.
Tien dagen genieten van een ode aan Escoffier. Topchefs hebben hun favoriete Escoffier gerecht gekozen en daar hun eigen draai aan gegeven.
“Buitengewoon in het land” is een bijzonder restaurant zonder muren dat in de zomermaanden rondreist en nauw samenwerkt met regionale producenten, landeigenaren, chefkoks en restaurateurs die het een uitdaging vinden om op bijzondere locaties met bijzondere producten te koken. In een boomgaard, een weiland, een wijngaard of een eeuwenoude moestuin. Met regionale, ambachtelijk ...
Annabel Langbein - De Free Range Cook is haar nieuwe kookboek dat nu ook in het Nederlands verkrijgbaar is. En nu Annabel toch in Nederland was ging de redactie van Lekker Tafelen op lunch met niemand minder dan Nieuw-Zeelands bekendste kok en schrijfster. "Kok zegt ze zelf want als je ...
Wie aan Parijs denkt, denkt aan het Louvre en de kathedraal van Notre Dame. Dit zijn top attracties die iedere reisliefhebber zeker wel al eens bezocht heeft. Maar in de Franse hoofdstad is er echter veel meer te beleven. Ervaar je Parijs liever net iets anders? Er zijn een heleboel ...
Verfijnde gerechten, een uitgekiende ambiance en professionele gastvrijheid. Eten bij een sterrenrestaurant is puur genieten. En dat genieten is bovendien nog eens zeer betaalbaar tijdens Dining with the Stars, de speciale Michelin sterreneditie van de Restaurant Week. Niet zo vreemd dat deze bijzondere Restaurant Week steeds populairder wordt in België ...
De Amerikanen zijn bezig met een nieuwe tv-show: Chefs Wants a Wife. A la Boer zoekt Vrouw, maar dan met koks. De Amerikaanse kranten en blogs die erover schrijven doen er vooral lacherig over. Ze zien het sowieso als een kruising tussen de tv-programma's Top Chef en Millionaire Matchmaker/The Bachelor. ...
In 2011 kwam Ramon Beuk met een restaurant voor een maand. Dit werd zo'n succes dat hij ook in 2012 een restaurant voor één maand opent. Dit keer in Maarssen. In zijn eigen evenementenlocatie De Glazen Ruimte in Maarssen komt Ramon Beuk in augustus dit jaar weer met zijn restaurant ...
Vrolijk Pasen?! Ook een gezellig borrelmoment mag niet ontbreken. Daar horen de lekkerste hapjes voor Pasen bij. Kijk hier voor inspiratie!
Check het recept of lees de infoEen echt lekker kaas uienbroodje met Remeker kaas. Een knapperig broodje boordevol gekarameliseerde uien en een laag romig wegsmeltende kaas
Check het recept of lees de infoLaat je inspireren door de verschillende manier van bospeen klaarmaken en zet ze vooral een keertje vaker op tafel. Erg lekker bij verse vis!
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers