Tag: pastasauzen

Penne all’ Amatriciana

Een Amatricianasaus bestaat uit slechts 4 ingrediënten: tomaten, spek, kaas (pecorino) en olijfolie. Probeer Penne all' Amatriciana!

Penne all’arrabbiata

Penne all'arrabbiata is een pastagerecht waarbij de stoom uit je oren komt. Zo één waarbij je je gezicht langzaam rood voelt worden...

Pastasaus van verse tomaten

Dit is geen sprookje, maar een makkelijk recept. Wij maken Pastasaus van verse tomaten en halen deze niet uit een pot. Super simpel, maar ook super lekker.

Tomatensaus met worst; Heerlijke Pastasaus of brooddip

Tomatensaus met worst; Heerlijke Pastasaus of brooddip Deze saus werd uit nood geboren: worstjes die op moesten, niet zoveel in huis en geen zin om een broodje worst te eten. De Noord-Afrikaanse smaakmakers maken deze saus een beetje pittig, terwijl de worst voor bite zorgt. Heerlijk met pasta, rijst, couscous ...

Snel, Vers en Simpel: Pastasaus

Waarom ingewikkeld doen als het simpel kan. Het meest makkelijke is een pot leeggooien op je pasta, maar als je die zin alleen al leest heb je al geen honger meer. Een beetje trots mag ook! Deze pastasaus maak je van verse tomaten met een spekje en verse Italiaanse kaas. ...

Pastasaus met Chianti

Zo eens in de twee weken maak ik deze zalige basissaus met tomaten en chianti. Je bent er even tijd mee kwijt, maar als je een flinke hoeveelheid maakt kun je wat porties invriezen. Het is zó lekker om een pastasaus met verse tomaten te maken. De heerlijke kruidige geur ...

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten