Crema Catalana
Aan het eind van een avond tafelen is een klein zoet toetje de perfecte afsluiter. Crema Catalana is het ideale dessert als je gasten krijgt.
Aan het eind van een avond tafelen is een klein zoet toetje de perfecte afsluiter. Crema Catalana is het ideale dessert als je gasten krijgt.
Verse aardbeien, een paar andere ingrediënten en een klein beetje tijd. Meer is er niet nodig voor de allerlekkerste toetjes met aardbeien.
Serveer eens een echt Nederlands nagerecht. Haagse bluf is lekker luchtig en zoet eiwitschuim met een friszure toets van de rode bessen.
De bekende klassieker tiramisu in vele variaties. Mascarpone, lange vingers en nog veel meer lekkers met steeds een ander resultaat.
Een zomerse karnemelk bavarois, lekker fris en licht. Ideaal na een zwaardere maaltijd. Serveer met lekker veel vers fruit.
Sluit een etentje af met passie in een glas. Dit nagerecht van witte chocolademousse met passievruchtlikeur steelt alle harten.
Lust je graag rabarber? Ga dan eens een stapje verder dan de bekende rabarber compote. Durf jij één van deze rabarber desserts te proberen?
Heb je weinig tijd, maar wil je toch iets speciaals als nagerecht? Maak dan deze simpele maar erg lekkere mousse met banaan en chocolade.
Een erg leuke variatie op de tiramisu is de advokaat tiramisu. Gevuld met stukjes pure chocolade voor een verrassend lekkere bite.
Vervang de keukenstroop op je pannenkoek eens door in de pan gebakken banaan met een heerlijke karamel. Natuurlijk ook erg lekker bij ijs.
Deze kiwi met hangop is een lust voor het oog, lekker fris van smaak en ook nog eens erg gezond want het zit boordevol eiwitten en vezels.
Advokaat is niet alleen lekker in een glaasje met wat slagroom. Ook in nagerechten en gebak steelt deze eierlikeur de show!
Waar gebruik je al die onderdelen van de keukenmachine voor? Hier vind je een uitgebreide uitleg over het hoe en waarom van deze onderdelen.
Bij loempia denk je aan hartig, maar deze loempia met banaan en hazelnootpasta bewijst dat een zoete loempia ook erg lekker kan zijn.
Je hebt een mango gekocht, maar weet niet goed hoe je een mango moet snijden. Wij geven je 3 manieren om een mango in blokjes te snijden.
Mandarijntjes gemarineerd in een siroop met Grand-Marnier, geserveerd met een koekje. Serveer de dronken mandarijntjes als dessert met ijs.
Serveer eens een warm nagerecht en maak een tarte tatin met ananas, heerlijk zoet en zuur met een knapperige bodem van bladerdeeg.
De lekkerste puddingen op basis van melk komen uit je eigen keuken! Maak zelf eens pudding in plaats van er een te kopen. Proef het verschil!
Je kunt chocolademousse zonder ei maken, maar probeer ook eens een luchtige chocolademousse met ei. De eieren hoef je niet rauw te verwerken!
Recepten voor aspergesoep met alleen maar verse ingrediënten. Deze varianten op een basisrecept voor aspergesoep moet je echt ontdekken!
Check het recept of lees de infoAan het eind van een avond tafelen is een klein zoet toetje de perfecte afsluiter. Crema Catalana is het ideale dessert als je gasten krijgt.
Check het recept of lees de infoHet is altijd handig wat vlees in de vriezer te hebben. Maar bewaar dat dan wel op de juiste manier. Wat weet jij van vlees invriezen?
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers