Mediterrane quinoa salade
Deze frisse mediterrane quinoa salade boordevol verse ingrediënten kan altijd, als vegetarisch hoofdgerecht, als lunch of als bijgerecht.
Groente eten is in. Het eten van verse groente is gezond en een uitdaging in de keuken. We hebben het dan natuurlijk niet over het leegschudden van een zak gesneden groente, maar over het echt en smaakvol bereiden van verse groente. Kroppen, knollen en blaadjes zijn de nieuwe uitdaging.
Deze frisse mediterrane quinoa salade boordevol verse ingrediënten kan altijd, als vegetarisch hoofdgerecht, als lunch of als bijgerecht.
Radijsjes door de roomboter, geserveerd op een cracker, meer dan dat is het niet. Jouw nieuwe verslavende manier om radijs te eten!
Met deze royaal gevulde soft taco's met gehakt en groenten is succes gegarandeerd. Ideaal als lunch of als diner, maar ook op een feestje.
Een broodje gezond is niet altijd even gezond. Door zelf een broodje gezond te maken heb je daar wel invloed op. Probeer eens dit recept.
Bospeen, waspeen, winterpeen, wat is nu eigenlijk het verschil? Ontdek het hier. Inclusief een aantal heerlijke recepten met bospeen.
Hoe geef je soep heel veel extra smaak? Door de groenten eerst te roosteren in de oven. Geroosterde tomatensoep, dat moet je geproefd hebben!
Zelf een loempia maken is superleuk. Voor een maaltijd of als snack. In dit recept leggen we uit hoe jij dat ook makkelijk zelf kunt doen.
Kun je radijsblad eten? Zeker! Mogelijk vind je radijsblad lekkerder dan de radijsjes zelf. Dat kom je te weten als je radijsbladsoep maakt!
Uit de oven of van de barbecue, grillen geeft veel smaak. Een wrap met gegrilde groenten en een tomaten pesto is genieten van pure smaken.
Een verrassende salade met een winters én een Oosters tintje? Dat is een salade met wintergroenten en noodles.
Een heerlijk frisse geitenkaas salade die vanwege het gebruik van veldsla, druiven en walnoten goed past in de herfst- en wintermaanden.
Champignonsaus, dat hoeft echt niet altijd met room. Het recept voor een heerlijke tomaten-champignonsaus bewijst dat het ook anders kan!
De lekkerste vegetarische pizza maak je zelf, met gegrilde groenten en mozzarella. Maak kennis met de Pizza Verdure Grigliate en proef zelf!
Uiensoep, maar dan anders! Zonder kaas en brood, maar toch bomvol smaak. Maak eens een uien-crèmesoep. Je weet niet wat je proeft!
Stop de zuurkool eens niet in de stamppot en maak er een vegetarische, romige, zuurkoolovenschotel met kerrie van. Lekker anders!
Dit ga je vaker maken als je het geproefd hebt. Uienconfituur is een heerlijk bijgerechtje bij een stukje vlees, wild of bij een stukje kaas.
Vaak zijn het niet de mooiste groenten om te zien, maar knolgroenten hebben meestal een geweldige smaak. Een goede reden om ze vaker te eten!
Als bijgerecht bij een burger, of als borrelhap op een feestje, gefrituurde uienringen zijn een snack waar je bonuspunten mee scoort!
Deze frisse groene salade met ananasdressing is licht pittig en een welkome afwisseling als je vaak salades eet.
Verse aardbeien, een paar andere ingrediënten en een klein beetje tijd. Meer is er niet nodig voor de allerlekkerste toetjes met aardbeien.
Check het recept of lees de infoEen heerlijke stevige curry in combinatie met kabeljauw, is het perfecte gerecht dat je zo op tafel tovert. Een bordje vol smaak en textuur.
Check het recept of lees de infoKippenvleugeltjes kun je op veel manieren bereiden. En ze zijn allemaal even lekker. Wij geven je vier verschillende bereidingsmethoden!
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers