Cranberry-appelchutney
Chutney is lekker bij allerlei gerechten. Maak eens een cranberry-appelchutney. Heerlijk bij een stukje kaas, maar ook bij wild of vlees.
Chutney is lekker bij allerlei gerechten. Maak eens een cranberry-appelchutney. Heerlijk bij een stukje kaas, maar ook bij wild of vlees.
Maak je kaasplankje compleet met deze perenchutney met de warme smaken van gember, kaneel en een vleugje steranijs.
Verras eens met een zelfgemaakte pruimenchutney van verse pruimen. Ontdek fantastische smaken, en het is ook nog echt makkelijk te maken.
Geef vlees, een blokje kaas en heel veel andere gerechten net dat beetje extra pit met een zelfgemaakte abrikozenjam met rode peper.
Ook van groene tomaten kun je een voortreffelijke groene tomatenchutney maken. Deze is heerlijk bij vlees, stamppoten
Eigengemaakte appelchutney is minder werk dan je denkt. Leuk om te maken, maar ook leuk om cadeau te geven. En de smaak?.... probeer het maar!
Als de tomaten op z'n best zijn is het heerlijk om deze pittige Tomatenchutney te maken. Zo profiteer je langer van de oogst!
Komkommer, een heerlijke groente, die je overal voor kunt inzetten. Niet alleen als snack of salade, maar ook op verrassende andere manieren!
Check het recept of lees de infoOf je rabarber met mascarponeroom serveert als nagerecht in een glaasje of als tompouce, het is een geweldige lekkere traktatie.
Check het recept of lees de infoKippenvleugeltjes kun je op veel manieren bereiden. En ze zijn allemaal even lekker. Wij geven je vier verschillende bereidingsmethoden!
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers