Gegrilde aubergine met feta en walnotenpesto
Dit bijgerecht van gegrilde aubergine met feta en walnotenpesto is eenvoudig, lekker en perfect voor een gezellige avond met vrienden of gewoon voor jezelf. Waar wacht je nog op?
Dit bijgerecht van gegrilde aubergine met feta en walnotenpesto is eenvoudig, lekker en perfect voor een gezellige avond met vrienden of gewoon voor jezelf. Waar wacht je nog op?
Aardppelpuree met venkel is bekend. Wij gaven er bijzondere touch aan met een bijzonder ingrediënt; aardappelpuree met venkel en daslook!
Ratatouille zelf maken is een feest. Dit bijgerecht maak je liefst 2 uur van tevoren. De ratatouille kun je trouwens ook heel goed invriezen.
Dit heerlijk bijgerecht van gegrilde prei met saffraandressing en ei mimosa doet je instant verlangen naar de zon!
Geniet maximaal van cherrytomaten met mediterrane kruiden, uit de oven. Eenvoudig te maken, super van smaak en gezond.
Met aardappel courgettekoekjes als bijgerecht zet je de aardappel eens heel anders op tafel dan gekookt, gebakken of gepureerd. Verras jezelf!
Wie lust er nu geen eitje? Indische eieren zijn lekker pittig en een perfecte aanvulling bij een rijsttafel of zomaar als snack tussendoor.
Vis met wortels uit een potje? Niet doen hoor! Serveer er dan maar verse raapsteeltjes uit de wok bij. Ontdek dit heerlijke recept.
Geraspte aardappel, en dat op zijn Zwitsers. Dan hebben we het over rösti. Een lekker bijgerecht, waarmee het heerlijk variëren is!
Basis aardappelpuree maken we allemaal. Niet uit zo'n zakje hopelijk! Maar we willen meer. Aardappelpuree variatie! Met groenten, een extra eitje en.....
Aardappels poffen betekent smaak behouden. Maak eens dit recept voor gepofte aardappel met zure room en verse tuinkruiden. Puur en lekker!
Een lekker bijgerechtje? Met karwij aardappeltjes uit de oven zet je aardappels eens een andere manier op tafel!
Een lekkere, romige, aardappelschotel uit de oven? Maak dan eens gegratineerde aardappels met kwark. Een andere manier van gratineren!
Bij vlees of vis serveer je geen worteltjes uit een pot maar verse bospeen uit de oven. Super lekker, 5 min. voorbereiden, 40 min. in de oven
Broccoli met bechamel, heb je dat al wel eens uitgeprobeerd? Nee? Dan is dit het moment om dat wel te doen!
Heb je zin in een keuken experience? Ga eens zelf naanbrood bakken. Dat is makkelijker dan je misschien denkt en zó leuk om te doen.
Één keer verse gnocchi proeven en je koopt nooit meer een pak! Het is een klus, maar als er iets de moeite waard is, is het verse gnocchi!
Koop je in de supermarkt je pitabroodjes of shoarmabroodjes? Dan zijn ze vaak gortdroog. Probeer ze eens zelf te maken en eet veel lekkerder!
Een verrassende salade met een winters én een Oosters tintje? Dat is een salade met wintergroenten en noodles.
Komkommer, een heerlijke groente, die je overal voor kunt inzetten. Niet alleen als snack of salade, maar ook op verrassende andere manieren!
Check het recept of lees de infoWel zin in risotto, maar niet in roeren? Maak dan risotto uit de oven. Met verse spinazie en feta. Lekker makkelijk, vegetarisch comfortfood!
Check het recept of lees de infoKippenvleugeltjes kun je op veel manieren bereiden. En ze zijn allemaal even lekker. Wij geven je vier verschillende bereidingsmethoden!
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers