Janssons frestelse oftewel Jansson’s verleiding
Janssons frestelse is misschien minder bekend en het gerecht is origineel ook met sprot. We wijken dus met deze Janssons frestelse af van het origineel.
Janssons frestelse is misschien minder bekend en het gerecht is origineel ook met sprot. We wijken dus met deze Janssons frestelse af van het origineel.
Ansjovis uit de Oosterschelde? Jazeker! Wie denkt dat ansjovis alleen uit Verweggistan komt heeft het hartstikke mis. Ontdek ansjovis uit de Oosterschelde!
De ietwat zoutige pastasaus is er echt voor de liefhebber van ansjovis, kappertjes en zwarte olijven. De ansjovis is zeker niet TE aanwezig waardoor deze traditionele saus toch zeker voor iedereen een aanrader is.
Tomaten, de zon op je bord! In de soep, in de salade, als gezonde snack, in alle soorten en kleuren. De meest gegeten groente!
Check het recept of lees de infoMet zelfgemaakte vissticks en lekkere frisse groenten op een zacht bolletje maak je een echt lekker broodje vissticks. Succes gegarandeerd!
Check het recept of lees de infoKippenvleugeltjes kun je op veel manieren bereiden. En ze zijn allemaal even lekker. Wij geven je vier verschillende bereidingsmethoden!
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers