Gourmetten: gezellig tafelen voor iedereen

Gourmetten, de moderne, makkelijke en mooie manier van lekker lang tafelen met z’n allen. Maar is gourmetten nog wel zo sfeervol? Of schuiven we een gourmetstel met een schaal vlees en een kant en klaar groentenpakket op tafel om er

Lees Meer

Fingerfood; Plankjes om te delen

Sharing dinners, samen delen, we ontdekken het gelukkig ook in Nederland. Het is helemaal niet raar meer als je gewoon een aantal plankjes op tafel zet en iedereen daarvan snoept. Een beetje de oude worst en kaasplankjes van vroeger bij een verjaardag.

Lees Meer

Tijd voor stamppot!

Stamppot, het seizoen is natuurlijk de herfst en de winter. Buiten koud, binnen een voedzame maaltijd met volop gezonde ingrediënten. In deze special tref je de recepten van diverse mooie, huisgemaakte stamppotten. Tafel Lekker.

Lees Meer

Sinterklaas: Pakjesavond wordt hapjesavond

Sinterklaas Cadeautjes uit eigen keuken die echt bij iedereen die grote smile tevoorschijn toveren

Lees Meer

Liveblog: wandelen door de wijngaarden

Wandel mee met Lekker Tafelen door de wijngaarden van de Languedoc en laat je verrassen door de heerlijke wijnen uit de côtes de Thongue.

Lees Meer

Liveblog: wijn en wijngaarden beleven (Deel 3)

Wijn proeven uit verschillende delen van de Languedoc en wandelen door wijngaarden. Wijn proeven is ook wijn beleven. Beleef het mee met Vanessa, die op persreis mee ging n aar deze uitgestrekte wijnstreek.

Lees Meer

Liveblog: wijnen en cultuur ontdekken van Saint-Guilhem-le-Désert (Deel 2)

Saint-Guilhem-le-Désert is een prachtig Middeleeuws stadje in de Languedoc dat schitterend in de bergen ligt en UNESCO werelderfgoed is. Mét hele mooie wijn!

Lees Meer

Liveblog: Wijnreis in de Languedoc (Deel 1)

De Languedoc is een zeer uitgebreide wijnstreek, waar vooral de IGP wijnen de laatste jaren in opkomst zijn. Lekker Tafelen ontdekt de streek en proeft een heleboel wijnen voor u.

Lees Meer

De Scandinavische keuken ontdekken

Ontdek de Scandinavische keuken met heerlijke tips en recepten. Natuurlijk vis, wild maar ook de bekende Zweedse ballen tot knackebrod en Deense rødgrød

Lees Meer

De Languedoc: ga je mee op wijnreis?

Er vallen ontelbare wijnen te ontdekken in de Languedoc. Lekker Tafelen vertrekt eind oktober 2015 naar deze prachtige streek en gaat er van alles over vertellen. Hier alvast een voorproefje.

Lees Meer

Poitou-Charentes, zout en cognac

Als een blogger in Frankrijk. Ik mocht Poitou-Charentes ontdekken en deel mijn ervaringen in een driedelig verslag over deze prachtige regio. Nu deel 3 van mijn live verslag.

Lees Meer

Ontdekkingstocht op Île d’Oléron, mosselen en oesters

Als een blogger in Frankrijk. Ik mocht Poitou-Charentes ontdekken en deel mijn ervaringen in een driedelig verslag over deze prachtige regio. Nu deel 2 van mijn live verslag.

Lees Meer

Lekker Tafelen in Poitou-Charentes, de Marais Poitevin en Melle

Als een blogger in Frankrijk. Ik mocht Poitou-Charentes ontdekken en deel mijn ervaringen in een driedelig verslag over deze prachtige regio. Nu deel 1 van mijn live verslag.

Lees Meer

Lekker Tafelen in Val Gardena

Lekker Tafelen in Val Gardena Tijdens de persreis in Val Gardena heb ik ontzettend genoten van de omgeving en de activiteiten maar vooral van het tafelen! In Val Gardena kun je heerlijk eten, je vindt hier een mix van de Tiroler en

Lees Meer

Fotoverslag Persreis Val Gardena

Persreis Val Gardena Misschien heb je vorige week de liveblog voorbij zien komen op Lekker Tafelen… ik heb 4 heerlijke dagen in Val Gardena doorgebracht. Het programma beloofde veel goeds; Val Gardena ontdekken op een actieve en culinaire manier. Val

Lees Meer

Croquet of Kroket; Kadootjes om in te bijten

De week van de Croquette. Nederlands favoriete snack is ongezond, maar wel heel erg lekker. De kroket is absoluut een culinair kadootje waarvoor we graag even de keuken in duiken.

Lees Meer