oostenrijk-tirol-culinaire-jacobsweg-paznaun-ischgl

Heerlijke Oostenrijkse recepten

De komende dagen verlaat ik mijn eigen keuken en neem ik jullie mee op reis naar Oostenrijk. Zin in? Ontdek de Culinaire #Jacobsweg in Paznaun-Ischgl! Dagelijks kunt u mijn liveblog uit Oostenrijk volgen op Lekker Tafelen.

Lees Meer

Bloemkool; Zes eenvoudige recepten met een alledaagse groente

Bloemkool; Zes eenvoudige recepten met een alledaagse groente Bloemkool is een echt alledaagse groente. De bloemkool behoort dan ook tot de top 5 meest verkochte groenten in Nederland. We weten dan natuurlijk al heel veel van bloemkool. Dat blijkt in de

Lees Meer

Barbecue; recepten en tips voor een heerlijke zomer

Barbecue; Recepten en Tips De Lekker Tafelen barbecue special staat boordevol heerlijke inspiratie. Onze interpretatie van de barbecue is: “less is more” Koop goede producten, dan ben je al op de helft. Kies eens anders dan een kant-en-klaar pakket. Varieer

Lees Meer

Lekker, simpel en puur; Dat is de Italiaanse keuken!

Lekker, simpel en puur; Dat is de Italiaanse keuken! Prima als je daaraan meedoet, maar laat dat Italiaanse gevoel dan gerust achterwege. De Italianen kiezen in hun eetpatroon voor lekker, simpel, puur, lokaal en sfeervol tafelen. We nemen je graag kort mee

Lees Meer

Pastasauzen; Zes klassiekers met liefde gemaakt

De verscheidenheid aan pastasauzen is waarschijnlijk net zo groot als de verscheidenheid aan pasta’s toch kent Italië een aantal klassieke, traditionele basissauzen. Vaak zijn deze sauzen snel en simpel te bereiden en de meeste zijn op basis van tomaat. Voor

Lees Meer

De Pure Voorraadkast voor liefhebbers van de Italiaanse keuken

Wat een rijkdom laat de Italiaanse keuken zien. Pure gerechten, maar vooral ook Pure ingrediënten. Wie hiermee kookt zet bijna automatisch een smaakvol gerecht op tafel.

Lees Meer

Pasta, Pizza en Gnocchi; Onbetwiste Italiaanse toppers

Alles over zelf pasta, pizza of gnocchi maken. Van het deegje tot de topper maken we alles zelf. Tips en recepten die je wegwijs maken in de Italiaanse keuken.

Lees Meer

Moederdag – mama verwennen met zelfgemaakte lekkernijen

Moederdag recepten; want mama wordt echt blij als je zelf iets lekkers maakt. Natuurlijk hebben we ook wat echt lekkere en leuke cadeautjes voor jouw mama.

Lees Meer

Lekker Tafelen kookt volledig Bio voor het e-book van AH Biologisch!

Lekker Tafelen ging biologisch koken op locatie bij AH Albert Heijn heeft het biologische assortiment sterk uitgebreid. Om dit onder de aandacht te brengen, hadden ze begin april zelfs een heuse groene pop-up store neergezet in Amsterdam. Letterlijk groen, met gezellige

Lees Meer

Lente recepten; Proef de lente op je bord

Je proeft de lente op je bord als je gebruik maakt van verse ingrediënten van het seizoen. Deze recepten helpen je een stukje op weg. Bij de groenteman op de markt vind je nog meer inspiratie om zelf aan de slag te gaan.

Lees Meer

Asperges; de grote inspiratie special

Gek op asperges of juist niet? We hopen er in geslaagd te zijn om je het water in de mond te doen lopen met deze inspiratiespecial. Tips, recepten, feiten, alles staat er in. Neem snel een kijkje!

Lees Meer

Verse salades om het voorjaar te vieren

Dressing uit een flesje? Echt niet! Volle tassen van de groenteman, verse ingrediënten, zelfgemaakte dressing, minder restjes en heel veel inspiratie voor een verse voorjaarssalade.

Lees Meer

Toetjes voor na de alledaagse maaltijd of als afsluiter van een diner

Toetjes waar je echt blij van wordt. Huisgemaakte desserts als afsluiter van een doordeweekse maaltijd of een uitgebreid diner. Hier krijgt iedereen trek van!

Lees Meer

De kaasboerderij; Idyllisch plekje of echte hotspot

Boerenkaas; stille commercie in de polder. Lekker Tafelen ging op bezoek bij De Twee Hoeven in Haastrecht. De kaasfondue is een echte aanrader.

Lees Meer

Zoete broodjes bakken niet figuurlijk maar gewoon letterlijk

“Zoete broodjes bakken” iedereen zal deze uitdrukking wel kennen, laat de uitdrukking voor wat hij is en ga lekker letterlijk zoete broodjes bakken.

Lees Meer

Paasrecepten en tips voor twee heerlijke paasdagen

De Lekker Tafelen paasspecial. Boordevol tips, recepten en ideeën om de paasdagen culinair en verrassend voor de dag te komen bij je gasten. Van ontbijt tot diner en borrel, neem snel een kijkje.

Lees Meer