De Airfryer van Philips; niet alleen maar voor frituren

Heeft maar 3 minuten nodig om op te warmen, gebruikt ten opzichte van een gewone friteuse bij het bakken van frietjes 80% minder olie en je kan er veel meer mee maken dan patat en snacks.

Lees Meer

Warre’s Fine White in de port-tonic en meer!

Warre’s Fine White port in de review met een heerlijk recept voor een sangria en een mooie cocktail van 10 jaar oude port. Laat de zomer maar komen!

Lees Meer

Koksmes van Wartmann, we testen!

Het koksmes van Wartmann, een mooie middenklasser, gedegen kwaliteit, en nadat we deze zelf mochten ervaren kunnen we eigenlijk alleen maar zeggen dat wij het een aanrader vinden.

Lees Meer

De gezonde cadeaubon, een leuk, lekker en leerzaam cadeau

Tegen inlevering van de gezonde cadeaubon mag je, samen met een vrijwilliger van de stichting, de pluktuin in en zelf je eigen groenten, fruit, kruiden of (eetbare) bloemen oogsten.

Lees Meer

De overeenkomst tussen citroenrasp en #lekkerbio

Even een vraagje. Gebruik je wel eens citroenrasp? In je taart, gebak, door de dressing van je sla of in een saus? En koop je dan zo’n mooie knalgele citroen?

Lees Meer

QRtoko, review Aziatische foodbox

De foodbox van QRtoko daagt je echt uit om met ingrediënten te koken waar je anders misschien niet eens aan zou denken. Daarnaast heb je met zo’n foodbox veel variatie in je wekelijkse maaltijden en leer je nieuwe smaken kennen.

Lees Meer

Proeven uit Foodfilm Chef – inclusief de trailer

Foodfilm Chef is er nu ook op DVD. De inspirerende film nodigt uit om zelf aan de slag te gaan. En dat hebben we dan ook gedaan. Check hier de trailer en de recepten uit de film!

Lees Meer

Verse smoothies en sappen maken het #AHlente gevoel in je los

Onze frisse, groene lentesmoothie – Maak ook je eigen smoothie of sap voor ‪#‎AHlente‬ … Wie weet staat straks jouw smoothie wel op de schappen van Albert Heijn en win je een reis voor 2 personen naar één van de groente of fruit boeren!

Lees Meer

Pasen; Niet shoppen toch lekker vers eten? Win een Marley Spoon box

Marley Spoon komt met een Paasbox vol verse ingrediënten. Lamsvlees, asperges, aardappeltjes voor een heerlijke gratin en vaak rechtstreeks van de boerderij. En…. jij kunt er één winnen.

Lees Meer

Spicy smoothie met aardbei en basilicum

Simpel een smoothie maken en het ultieme lentegevoel beleven. Albert Heijn doet daar nog een schepje bovenop. Doe mee met de smoothie actie van meneer Heijn en maak wekelijks kans op 1 van de 15 lentemanden.

Lees Meer

Vergroot je kookplezier met de juiste pan

Een goed visje, een lekker mals biefstukje of een perfect gebakken aardappel, we eten het allemaal regelmatig. Lekker Tafelen staat vol informatie om het beste bakresultaat te bereiken. Heb je dat allemaal al gedaan dan is het echt tijd om

Lees Meer

Voor u geproefd: Fairtrade chocolade-eitjes Plus

Fairtrade paaseitjes; Plus supermarkten heeft de primeur. Nolda onderwerpt ze als expert in chocolade aan een uitgebreide smaaktest. Lees hier haar bevindingen.

Lees Meer

Le Creuset introduceert een draagbare fleskoeler

Le Creuset introduceert een draagbare fleskoeler, handig, mooie kleuren en een leuke kadotip! Jij kunt er één winnen!

Lees Meer

Liga BelVita Ontbijtbiscuits; What’s your #MorningWin

Liga BelVita Ontbijtbiscuits Ontbijten, het blijft een heet hangijzer. Koffie en als ik in een goede bui ben granola met yoghurt, dan heb je het wel gehad. Behalve in het weekend, heerlijke broodjes, fijn beleg, zoals het hoort zeg maar,

Lees Meer

Succesvolle foodfilm The Hundred Foot Journey nu op DVD

Succesvolle foodfilm The Hundred Foot Journey nu op DVD Bijna 6 maanden geleden waren we razend enthousiast toen de nieuwe foodfilm “The Hundred Foot Journey” uitkwam in de bioscoop. Jullie zijn allemaal geweest toch? Inmiddels is er heel wat geschreven over

Lees Meer

Zon, zee, zeilen en koken samen met de winnaar van Masterchef 2014 Bart van Berkel

Zon, zee, zeilen en koken samen met de winnaar van Masterchef 2014 Bart van Berkel. Een week lang de winnaar van Masterchef 2014 Bart van Berkel, die voor en met je kookt, workshops geeft en ondertussen genieten van de blauwe

Lees Meer