Australian Uluru Rock Dark 72% met Amandelen, Honing en Nougat

Een goed geslaagde Australian reep, waaruit goed gevoel voor het combineren van mooie smaken spreekt. Zeker een reep om lekker van te snoepen, maar die door zijn relatief pure smaak gelukkig geen aanleiding geeft de reep in één keer op te eten. Een reep om van te gaan genieten, dus!

Lees Meer

Super blender uit Down Under: de Optimum

De meerwaarde van de blender Optimum 9200A blijkt uit de tests die Lekker Tafelen met deze superblender deed. Lees hier het verslag.

Lees Meer

Spiralizer oftewel spiraalsnijder

De spiralizer ofwel de spiraalsnijder, is een keukenhulp die al langer bestaat. Het is een manier om van groenten lange slierten te maken. Misschien is je eerste reactie: dat kan ik ook met een mandoline of een keukenmachine, maar met het uitproberen van een spiralizer maakte ik groenteslierten van komkommer van een meter lang. Gaat mij met een mandoline niet lukken.

Lees Meer

Boter is vet lekker

Een ciabatta met gerookte zalm krijgt nog meer smaak als je er een goede boter op smeert. De Lurpak roomboter is een echte aanrader. Probeer jij het ook?

Lees Meer

Het hele jaar buiten koken met de Ofyr: buitengewoon onweerstaanbaar

De Ofyr is een prachtige vuurkorf op een sokkel, waar je bovendien heerlijk en gezellig het hele jaar door op kunt koken. Mooi om naar te kijken, een feestje om te gebruiken.

Lees Meer

Lezersaanbieding; Oesters proeven bij Hotel Restaurant van der Valk in Goes

Hotel Restaurant van der Valk in Goes is wat ons betreft een prachtige locatie om de Zeeuwse lekkernijen te beleven. Wij mochten enige tijd geleden zelf gebruik maken van deze locatie en kunnen je dus alles vertellen over de prachtige

Lees Meer

DekaMarkt start spaaractie voor Messenset

DekaMarkt start leuke spaaractie voor Gratis Messenset, compleet met bamboe messenblok en een slijpmes.Weg met de voorgesneden uienringen, aardappelschijfjes en spekblokjes. Vanaf nu kun je het allemaal zelf!

Lees Meer

Wraps met Valess filetstukjes

Hebben jullie de nieuwe Valess filetstukjes al ontdekt? Tijdens het Valess bloggersevent maakte ik deze gezonde wraps. Ideaal voor een zomerse lunch of een lichte zomermaaltijd.

Lees Meer

Oster Versa blender, als je een topprestatie verwacht

Review; De Oster Versa Blender is een krachtpatser. Pureren, malen, hakken en crushen, deze blender heeft er letterlijk maling aan. Stalen messen, hoge snelheden en echt gebruiksgemak. Kost wat, maar dan heb je ook wat!

Lees Meer

Tastees; T-shirts met een boodschap

Nee, we gaan ons niet met kleding bezighouden. Lekker Tafelen blijft gewoon draaien om lekkere recepten en handige kooktips, rechtstreeks vanuit onze eigen keukens. Toch willen we vandaag de Tastees T-shirts heel graag onder de aandacht brengen. Regelmatig laten we

Lees Meer

Slowjuicer van Wartmann; een krachtige alleskunner

De slowjuicer van Wartmann helpt je zeker om meer groenten en fruit binnen te krijgen. Door de krachtige motor is het een echte alleskunner waar je zelfs ijs en pesto mee kunt maken.

Lees Meer

Dutch coffee: bijzondere koffie, die je koud drinkt!

Deze koffie, die is gemaakt van exclusieve koffiebonen en die je koud drinkt, is de moeite van het proberen meer dan waard! Om van te genieten als van een goed glas wijn.

Lees Meer

Professor Grunschabel; Plantaardig (melkvrij) ijs met heel veel smaak

Eet je ijs omdat het warm is of eet je ijs omdat het lekker is? Ik ontdekte dit heerlijke ijs in het couponboekje Albert Heijn. Wat mij betreft absoluut een aanrader!

Lees Meer

Verras je vrienden met een Offley Port en Reypenaer tasting

Eén van de belangrijkste punten bij het organiseren van een etentje is: VERRASSEN! Dat kan een welkomst hapje zijn, een speciaal hoofdgerecht, een spetterende after dinner en vergeet natuurlijk je eigen passie niet. Tenslotte is je eigen passie voor het

Lees Meer

De lekkerste bonbon van Nederland (Interview)

In de Markthal in Rotterdam, daar is hij te koop bij De Patissier, zo melde de nieuwsbrief enige tijd geleden: De lekkerste bonbon van Nederland van 2015. En niet toevallig, want deze lekkerste bonbon is van de hand van Boudewijn Nijmeijer, hoofd-productontwikkeling bij De Patissier.

Lees Meer

De Airfryer van Philips; niet alleen maar voor frituren

Heeft maar 3 minuten nodig om op te warmen, gebruikt ten opzichte van een gewone friteuse bij het bakken van frietjes 80% minder olie en je kan er veel meer mee maken dan patat en snacks.

Lees Meer