Lezersaanbieding; Oesters proeven bij Hotel Restaurant van der Valk in Goes

Hotel Restaurant van der Valk in Goes is wat ons betreft een prachtige locatie om de Zeeuwse lekkernijen te beleven. Wij mochten enige tijd geleden zelf gebruik maken van deze locatie en kunnen je dus alles vertellen over de prachtige

Lees Meer

DekaMarkt start spaaractie voor Messenset

DekaMarkt start leuke spaaractie voor Gratis Messenset, compleet met bamboe messenblok en een slijpmes.Weg met de voorgesneden uienringen, aardappelschijfjes en spekblokjes. Vanaf nu kun je het allemaal zelf!

Lees Meer

Wraps met Valess filetstukjes

Hebben jullie de nieuwe Valess filetstukjes al ontdekt? Tijdens het Valess bloggersevent maakte ik deze gezonde wraps. Ideaal voor een zomerse lunch of een lichte zomermaaltijd.

Lees Meer

Oster Versa blender, als je een topprestatie verwacht

Review; De Oster Versa Blender is een krachtpatser. Pureren, malen, hakken en crushen, deze blender heeft er letterlijk maling aan. Stalen messen, hoge snelheden en echt gebruiksgemak. Kost wat, maar dan heb je ook wat!

Lees Meer

Tastees; T-shirts met een boodschap

Nee, we gaan ons niet met kleding bezighouden. Lekker Tafelen blijft gewoon draaien om lekkere recepten en handige kooktips, rechtstreeks vanuit onze eigen keukens. Toch willen we vandaag de Tastees T-shirts heel graag onder de aandacht brengen. Regelmatig laten we

Lees Meer

Slowjuicer van Wartmann; een krachtige alleskunner

De slowjuicer van Wartmann helpt je zeker om meer groenten en fruit binnen te krijgen. Door de krachtige motor is het een echte alleskunner waar je zelfs ijs en pesto mee kunt maken.

Lees Meer

Dutch coffee: bijzondere koffie, die je koud drinkt!

Deze koffie, die is gemaakt van exclusieve koffiebonen en die je koud drinkt, is de moeite van het proberen meer dan waard! Om van te genieten als van een goed glas wijn.

Lees Meer

Professor Grunschabel; Plantaardig (melkvrij) ijs met heel veel smaak

Eet je ijs omdat het warm is of eet je ijs omdat het lekker is? Ik ontdekte dit heerlijke ijs in het couponboekje Albert Heijn. Wat mij betreft absoluut een aanrader!

Lees Meer

Verras je vrienden met een Offley Port en Reypenaer tasting

Eén van de belangrijkste punten bij het organiseren van een etentje is: VERRASSEN! Dat kan een welkomst hapje zijn, een speciaal hoofdgerecht, een spetterende after dinner en vergeet natuurlijk je eigen passie niet. Tenslotte is je eigen passie voor het

Lees Meer

De lekkerste bonbon van Nederland (Interview)

In de Markthal in Rotterdam, daar is hij te koop bij De Patissier, zo melde de nieuwsbrief enige tijd geleden: De lekkerste bonbon van Nederland van 2015. En niet toevallig, want deze lekkerste bonbon is van de hand van Boudewijn Nijmeijer, hoofd-productontwikkeling bij De Patissier.

Lees Meer

De Airfryer van Philips; niet alleen maar voor frituren

Heeft maar 3 minuten nodig om op te warmen, gebruikt ten opzichte van een gewone friteuse bij het bakken van frietjes 80% minder olie en je kan er veel meer mee maken dan patat en snacks.

Lees Meer

Warre’s Fine White in de port-tonic en meer!

Warre’s Fine White port in de review met een heerlijk recept voor een sangria en een mooie cocktail van 10 jaar oude port. Laat de zomer maar komen!

Lees Meer

Koksmes van Wartmann, we testen!

Het koksmes van Wartmann, een mooie middenklasser, gedegen kwaliteit, en nadat we deze zelf mochten ervaren kunnen we eigenlijk alleen maar zeggen dat wij het een aanrader vinden.

Lees Meer

De gezonde cadeaubon, een leuk, lekker en leerzaam cadeau

Tegen inlevering van de gezonde cadeaubon mag je, samen met een vrijwilliger van de stichting, de pluktuin in en zelf je eigen groenten, fruit, kruiden of (eetbare) bloemen oogsten.

Lees Meer

De overeenkomst tussen citroenrasp en #lekkerbio

Even een vraagje. Gebruik je wel eens citroenrasp? In je taart, gebak, door de dressing van je sla of in een saus? En koop je dan zo’n mooie knalgele citroen?

Lees Meer

QRtoko, review Aziatische foodbox

De foodbox van QRtoko daagt je echt uit om met ingrediënten te koken waar je anders misschien niet eens aan zou denken. Daarnaast heb je met zo’n foodbox veel variatie in je wekelijkse maaltijden en leer je nieuwe smaken kennen.

Lees Meer