Warme chocomelk met een tic

Warme chocomelk met een tic

Doe gek, maak warme chocolademelk. Haal het nu eens niet uit een pak, of gebruik nou eens niet die instant poeder. Neem een momentje voor jezelf. We kunnen heel moeilijk doen over de chocolade die er in gaat, maar dat is je eigen smaak. Gewoon testen en proberen. Mogen ook gewoon chocoladevlokken zijn!


Recept voor ca. 4 mokken.
chocolademelk

  • 160 gram pure chocolade
  • 8 dl kokende melk
  • 2 eetlepels honing
  • 6 eetlepels rum of cognac

Rasp de chocolade in de keukenmachine. Voeg de hete melk en honing toe en meng tot de chocolade is opgelost. Voeg tijdens het draaien de rum of cognac toe. Meng (circa 20 seconden) tot een schuimige drank is ontstaan. Schenk de hete drank in de bekers of glazen en serveer direct.


Laat je een leuke reactie achter?

Deel: "Warme chocomelk met een tic" met je culinaire vrienden

Vond je dit artikel interessant? Laat het je vrienden ook weten. Je kunt het rechtstreeks met ze delen met behulp van onderstaande buttons. Heb je suggesties of vragen? Laat het ons weten via het formulier onder deze pagina. Wil je meer weten over dit onderwerp? Gebruik de groene buttons om meer te lezen over dit culinaire onderwerp.Meer over vergelijkbare onderwerpen
chocoladechocolademelkcognacdrankenhoningrum
Lekker Tafelen

Lekker Tafelen

Overtuigd van het belang van goede en smaakvolle voeding. Eten is meer dan snel even wat happen. Eten is met elkaar genieten van een huisgemaakte maaltijd. Sociaal, lekker en vers!

Je las: Warme chocomelk met een tic. Lees ook:

Geen reacties

Schrijf een reactie
Nog geen reacties Je kunt de eerste zijn om te reageren op dit bericht!

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd*