Warme chocolademelk met marshmallows

Line hoogte+- ALettergrootte+- Print deze pagina
Warme chocolademelk met marshmallows

Tijdens koude dagen wordt je absoluut weer lekker warm van deze chocolademelk. De romige smaak van de marshmallows maken je warme chocolademelk onweerstaanbaar.

Je kunt deze chocolademelk maken door de chocolade au bain marie te smelten, het is echter veel handiger om dit in de magnetron te doen. Breek 100 gram chocolade in stukjes en doe dit in een magnetronbestendige schaal. Verhit 400 ml. melk in de magnetron. (ca. 3 a 4 minuten). Doe een hand marshmallows bij de chocolade in de schaal, giet de warme melk er op en roer goed. Doe over in mokken en leg er een marshmallow op.

Serveer met één van onderstaande koekjes

Kijk ook eens bij de sinterklaastips, je kunt er natuurlijk ook speculaas of kruidnootjes bij bakken.


0 Reacties

Geen reacties Op dit artikel is nog niet gereageerd. Ben jij de eerste?

Laat het Lekker Tafelen team hier weten wat je ervan vond of deel je eigen tips en adviezen hier met onze lezers.

Jij kunt de eerste zijn om een reactie of tip te plaatsen !

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd. *

Dorstlessers

Pesto van groene asperges

Pesto van groene asperges   0

Pesto van groene asperges De Italianen zullen me beschimpen, Johannes van Dam keert zich om zijn graf; dit is helemaal geen pesto! Johannes van Dam (de meest beroemde) culinair journalist was [...]

GRATIS VERSMAGAZINE

Topblogs met recepten Culinaire top 100 Culinaire Top50
BlogSociety