Italiaanse salade met vijgen

Italiaanse salade met vijgen

Simpel, echt vers en helemaal home made. Dat is deze Italiaanse saladetopper. 

  • 40 gram verse rucola
  • 4 verse vijgen
  • 4 plakken parmaham
  • 1 rode peper
  • sap van een 1/2 sinaasappel
  • 1 eetlepel vloeibare honing
  • 4 eetlepels olijfolie

Scheur de rucola klein en verdeel dit over bordjes. Snijd de vijgen in vieren en verdeel ze over de rucola.
Snijd de parmaham in kleine reepjes en voeg ze eveneens toe aan de salade. Maak een dressing door de olie, sinaasappelsap en honing te mengen. Snijd de peper heel fijn en doe deze bij de dressing. Sprenkel de dressing over de salade en serveer direct.

Lekker Tafelen

Lekker Tafelen

Overtuigd van het belang van goede en smaakvolle voeding. Eten is meer dan snel even wat happen. Eten is met elkaar genieten van een huisgemaakte maaltijd. Sociaal, lekker en vers!



Geen reacties

Schrijf een reactie
Nog geen reacties Jet kunt de eerste zijn om te reageren op dit bericht!

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd*