Vollerkoren met scharrelei salade

Line hoogte+- ALettergrootte+- Print deze pagina

Vollerkoren is verkozen tot één van de beste drie versconcepten. Niet zo vreemd, want vollerkoren voldoet aan een behoefte. Gezonder eten, natuurlijk eten, en uiteraard ook lekker eten. Reden genoeg om vollerkoren eens vaker op tafel te zetten.

Of je nu wilt ontbijten, of wilt lunchen, deze heerlijk belegde vollerkoren boterham kan perfect gecombineerd worden met verse scharreleieren in een verrukkelijke saus. De scharrelei salade. Een eerlijke boterham dus.

  • 4 vollerkoren boterhammen
  • 8 hardgekookte scharreleieren
  • 100 gram rode ui
  • 5 eetlepels versgehakte bieslook
  • ruim 1 dl. mayonaise
  • 4 eetlepels zure room
  • 4 eetlepels Dijonmosterd
  • zout en vers gemalen peper

Pel de eieren en deel ze in vier parten. Leg ze in een kom met de fijngehakte bieslook en ui. Klop in een andere kom de mayonaise door elkaar met de zure room en mosterd en giet dit over het eimengsel.

Schud alles voorzichtig om, bestrooi met zout en peper naar smaak en verdeel over 4 vollerkoren boterhammen.

Meer info over vollerkoren vindt je hier.


0 Reacties

Geen reacties Op dit artikel is nog niet gereageerd. Ben jij de eerste?

Laat het Lekker Tafelen team hier weten wat je ervan vond of deel je eigen tips en adviezen hier met onze lezers.

Jij kunt de eerste zijn om een reactie of tip te plaatsen !

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd. *

Lunchen

Crema Catalana, een klein zoetje om je maaltijd af te sluiten

Crema Catalana, een klein zoetje om je maaltijd af te sluiten   1

Crema Catalana, een klein zoetje om je maaltijd af te sluiten Aan het eind van een heerlijke avond tafelen is een klein zoet toetje de perfecte afsluiter. En als je hem [...]

GRATIS VERSMAGAZINE

Topblogs met recepten Culinaire top 100 Culinaire Top50
BlogSociety