Varkenshaasje uit de wok met volop verse groenten

Een varkenshaasje bakken doet iedereen wel eens. Maar een varkenshaasje wokken? Misschien vinden we het allemaal te prijzig om hiermee te experimenteren. Volg deze receptuur en je zet een geweldige schotel op tafel.

  • 500 gram varkenshaas (in dunne plakken)
  • 2 eetlepels olie
  • 2 sjalotjes (fijngesnipperd)
  • 2 rode paprika’s (in reepjes gesneden)
  • 150 gram minimaïs (in de lengte gehalveerd)
  • 200 gram peultjes
  • snufje zout
  • snufje peper (versgemalen)
  • 150 gram cashewnoten

Verhit de olie in een wok en fruit hierin de sjalotjes ± 1 minuut. Voeg de plakken varkenshaas toe en roerbak deze in 4 minuten rondom goudbruin. Schep de paprika en mini maïs door het vlees en roerbak deze 5 minuten mee. Voeg de peultjes toe en roerbak deze nog 3 minuten mee. Breng de roerbakschotel verder op smaak met zout en versgemalen peper. Verdeel de varkenshaas met groenten over 4 borden en garneer deze met cashewnoten. Serveer met basmatirijst.

Lekker Tafelen

Lekker Tafelen

Overtuigd van het belang van goede en smaakvolle voeding. Eten is meer dan snel even wat happen. Eten is met elkaar genieten van een huisgemaakte maaltijd. Sociaal, lekker en vers!



Geen reacties

Schrijf een reactie
Nog geen reacties Jet kunt de eerste zijn om te reageren op dit bericht!

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd*