Hoofdgerecht voor 4 personen
- 4 venkelknollen
- 3 tomaten
- 1 mango
- 1 banaan
- 1½ eetlepel citroensap
- 500 gram kabeljauwfilet
- 2 eetlepels boter
- zout en peper
- 1 teentje knoflook
- 4 plakken jonge kaas
Venkel schoonmaken en in plakken snijden. In ± 15 minuten gaarkoken. Laten afkoelen.
Tomaten in plakjes snijden. Mango schillen, pit verwijderen en in plakjes snijden. Banaan in plakjes snijden. Besprenkelen met ½ el citroensap.
Oven voorverwarmen op 200° C.
Vis in ingevette ovenschaal leggen. Bestrooien met zout en peper. Besprenkelen met 1 el citroensap. Knoflook erboven uitpersen. Achtereenvolgens op vis leggen: venkel, tomaat, banaan, kaas en mango. In midden van oven in ± 20 minuten gaar laten worden.
Lekker met rijst.