Tortilla’s

Line hoogte+- ALettergrootte+- Print deze pagina

  • 6 vastkokende aardappelen
  • 2 rode uien, in ringen
  • boter
  • 1 rode paprika, in reepjes
  • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
  • 200 gram droge worst, in plakjes
  • 4 eetlepels fijngesneden groene kruiden (bijvoorbeeld peterselie, basilicum en bieslook)
  • peper en zout
  • paprikapoeder
  • 6 eieren
  • 50 gram geraspte oude kaas
  • 2 tomaten, in plakjes

Schil de aardappelen en snij ze in plakjes. Kook ze beetgaar in zout water. Fruit intussen de uiringen glazig in boter. Voeg na 5 minuten de paprikareepjes en de knoflook toe en laat nog even verder garen.
Meng de aardappelplakjes met het uien mengsel, de worst, de kruiden, peper, zout en paprikapoeder in een kom. Klop de eieren los in een kom en voeg de geraspte kaas toe.

Bekleed een springvorm met bakpapier en schep het aardappelmengsel in de vorm. Maak de bovenkant vlak. Giet er nu de eieren over.

Bedek met plakjes tomaat en zet 45 minuten in een voorverwarmde oven (180°C).


0 Reacties

Geen reacties Op dit artikel is nog niet gereageerd. Ben jij de eerste?

Laat het Lekker Tafelen team hier weten wat je ervan vond of deel je eigen tips en adviezen hier met onze lezers.

Jij kunt de eerste zijn om een reactie of tip te plaatsen !

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd. *

Recepten

Crema Catalana, een klein zoetje om je maaltijd af te sluiten

Crema Catalana, een klein zoetje om je maaltijd af te sluiten   1

Crema Catalana, een klein zoetje om je maaltijd af te sluiten Aan het eind van een heerlijke avond tafelen is een klein zoet toetje de perfecte afsluiter. En als je hem [...]

Volg ons op social media

Wil je dit delen? Kies je social media kanaal.

GRATIS VERSMAGAZINE

Topblogs met recepten Culinaire top 100 Culinaire Top50
BlogSociety