Spaghetti met verse zeevruchten

Line hoogte+- ALettergrootte+- Print deze pagina
Spaghetti met verse zeevruchten

Spaghetti, de eindeloze inspiratiebron. Gebruik vandaag eens verse zeevruchten, van mosselen tot garnalen om je spaghetti tot een feestmaal om te toveren.

  • 375 gram spaghetti
  • 750 gram zeevruchten
  • 800 gram tomaten, ontveld en in blokjes
  • 100 gram tomatenpuree
  • 80 ml. droge witte wijn
  • 1 ui, fijngehakt
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 15 gram vers gehakte peterselie

Verhit de olie in een koekenpan. Bak hierin de ui glazig. Voeg dan wijn, tomatenpuree en tomaten toe. Een klein scheutje water of tomatensap toevoegen en dan aan de kook brengen. Op een halfhoog vuur 10 minuten laten sudderen, tot de saus iets indikt.

Voeg de zeevruchten toe en laat een minuut of vijf mee sudderen.

Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Serveer de pasta met de saus en strooi er wat peterselie over.


0 Reacties

Geen reacties Op dit artikel is nog niet gereageerd. Ben jij de eerste?

Laat het Lekker Tafelen team hier weten wat je ervan vond of deel je eigen tips en adviezen hier met onze lezers.

Jij kunt de eerste zijn om een reactie of tip te plaatsen !

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd. *

Hoofdgerechten

Crema Catalana, een klein zoetje om je maaltijd af te sluiten

Crema Catalana, een klein zoetje om je maaltijd af te sluiten   1

Crema Catalana, een klein zoetje om je maaltijd af te sluiten Aan het eind van een heerlijke avond tafelen is een klein zoet toetje de perfecte afsluiter. En als je hem [...]

GRATIS VERSMAGAZINE

Topblogs met recepten Culinaire top 100 Culinaire Top50
BlogSociety