Op een dag had ik alleen maar kipfilet en champignons in huis. Het was slecht weer en ik had geen zin om boodschappen te doen. Ik keek in de kelder en vond er een potje pesto en een pakje kookroom. Met de overige ingrediënten en een beetje “creatief” koken is toen dit recept ontstaan.
Ik realiseer me heus wel dat ik geen culinair wonder ben en dat er best meer soortgelijke recepten zullen zijn. Maar toch wil ik jullie dit snelle, makkelijke en bovendien zeer smakelijke recept niet onthouden. Succes ermee en dat het jullie ook mag smaken!!!
Spaghetti met kip en pesto voor 5 personen:
- 500 gram kipfilet
- 1 bakje champignons
- 1 pakje kookroom
- 1 potje groene pesto
- 2 uien
- 2 tenen knoflook
- 500 gram spaghetti (of andere pasta),
- olijfolie
- peper & zout
Extra smaakmakers:
- Parmezaanse kaas
- rucola
Bak de fijngehakte knoflook en voeg daarbij de in stukjes gesneden kipfilet. Bestrooi met peper & zout. Voeg de in ringen gesneden uien toe. Dan de in vieren gesneden champignons erbij. Als dit gaar is voeg je de kookroom en de pesto toe. Kook intussen de pasta.
Serveertips:
Voor de liefhebbers serveer je er Parmezaanse kaas bij. Ook nog wat rucola erbij is zeer smaakvol.