Snel, Vers en Simpel: Pastasaus

Snel, Vers en Simpel: Pastasaus

Waarom ingewikkeld doen als het simpel kan. Het meest makkelijke is een pot leeggooien op je pasta, maar als je die zin alleen al leest heb je al geen honger meer. Een beetje trots mag ook! Deze pastasaus maak je van verse tomaten met een spekje en verse Italiaanse kaas.

  • 500 gram verse pomodori tomaten
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 200 gram pancetta aan een stukje (spek of bacon mag ook)
  • 100 gram Parmezaanse kaas

Geen tomaten ontvellen maar simpel de tomaten leegscheppen en het vruchtvlees kleinsnijden. Bak de pancetta uit in een koekenpan. Giet het vet weg en doe de olijfolie bij de spekjes. Schep de tomaten erbij en laat het geheel pruttelen tot het een dikke saus wordt. Schep de geraspte kaas erdoor en serveer met verse warme pasta.


Lekker Tafelen

Lekker Tafelen

Overtuigd van het belang van goede en smaakvolle voeding. Eten is meer dan snel even wat happen. Eten is met elkaar genieten van een huisgemaakte maaltijd. Sociaal, lekker en vers!

Geen reacties

Schrijf een reactie
Nog geen reacties Jet kunt de eerste zijn om te reageren op dit bericht!

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd*