Roerei met gerookte zalm

Line hoogte+- ALettergrootte+- Print deze pagina
Roerei met gerookte zalm

Goede roereieren maken is nog best een culinair kunstje. De meningen verschillen maar wij zijn er van overtuigd dat als je deze receptuur aanhoudt, je een culinair hoogstandje op tafel zet.

  • 8 verse eieren
  • 200 gram gerookte zalm, in blokjes
  • 1 dl. melk
  • zout en peper
  • roomboter
  • mosterd
  • geroosterd brood
  • bieslook

Klop de eieren met de melk en breng op smaak met zout en peper. Verhit een pan met wat boter en schenk het eimengsel er pas in als de pan goed heet is. Langzaam roerend het ei laten stollen. Op het laatst, als het ei nog net niet helemaal gestold is, de zalmblokjes toevoegen.

Meng wat roomboter met een likje mosterd en smeer dit op een afgekoeld geroosterd broodje. Leg het brood op bordjes en serveer het roerei er naast. Strooi er wat vers gesnipperde bieslook over.


1 Reactie

  1. Francien 10:14, jan 06, 2013

    Hmmmmmmmm dat lijkt heel lekker.

    Reageer op deze reactie

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd. *

Lunchen

Crema Catalana, een klein zoetje om je maaltijd af te sluiten

Crema Catalana, een klein zoetje om je maaltijd af te sluiten   1

Crema Catalana, een klein zoetje om je maaltijd af te sluiten Aan het eind van een heerlijke avond tafelen is een klein zoet toetje de perfecte afsluiter. En als je hem [...]

GRATIS VERSMAGAZINE

Topblogs met recepten Culinaire top 100 Culinaire Top50
BlogSociety