Roerei met gerookte zalm

Line hoogte+- ALettergrootte+- Print deze pagina
Roerei met gerookte zalm

Goede roereieren maken is nog best een culinair kunstje. De meningen verschillen maar wij zijn er van overtuigd dat als je deze receptuur aanhoudt, je een culinair hoogstandje op tafel zet.

  • 8 verse eieren
  • 200 gram gerookte zalm, in blokjes
  • 1 dl. melk
  • zout en peper
  • roomboter
  • mosterd
  • geroosterd brood
  • bieslook

Klop de eieren met de melk en breng op smaak met zout en peper. Verhit een pan met wat boter en schenk het eimengsel er pas in als de pan goed heet is. Langzaam roerend het ei laten stollen. Op het laatst, als het ei nog net niet helemaal gestold is, de zalmblokjes toevoegen.

Meng wat roomboter met een likje mosterd en smeer dit op een afgekoeld geroosterd broodje. Leg het brood op bordjes en serveer het roerei er naast. Strooi er wat vers gesnipperde bieslook over.

Lekker Tafelen
Overtuigd van het belang van goede en smaakvolle voeding. Eten is meer dan snel even wat happen. Eten is met elkaar genieten van een huisgemaakte maaltijd. Sociaal, lekker en vers!
Lekker Tafelen

1 Reactie

  1. Francien 10:14, jan 06, 2013

    Hmmmmmmmm dat lijkt heel lekker.

    Reageer op deze reactie

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd. *

Lunchen

Koninklijk wortel-sinaasappelsoepje

Koninklijk wortel-sinaasappelsoepje   0

 Koninklijk wortel-sinaasappelsoepje Iedereen mag er het zijne van vinden, maar ik ben blij dat we ieder jaar weer onze eigen speciale Hollandse koninklijke feestdag hebben. Dit jaar voor het eerst een [...]

GRATIS VERSMAGAZINE

Topblogs met recepten Culinaire top 100 Culinaire Top50
BlogSociety