Rabarber met mascarponeroom en bladerdeeg
Of je rabarber met mascarponeroom serveert als nagerecht in een glaasje of als tompouce, het is een geweldige lekkere traktatie.
Kabeljauwburgers, lekker kruidig en krokant
Kruidig en krokant, deze kabeljauwburgers zijn heerlijk op een broodje, maar ook erg lekker met rijst en groente uit de wok.
Tomatenrisotto met raapsteeltjes; kleurrijk en bomvol smaak
Een heerlijk lentegerecht. Risotto met verse producten van het seizoen. Deze tomatenrisotto met raapsteeltjes is kleurrijk en echt smaakvol.
Chocolade avocado taartje; met een bodem van noten en dadels
Een chocolade avocado taartje met een heerlijke bodem van noten en dadels en een mousse van avocado. Een oven is hiervoor niet nodig.
Karbonade met gekarameliseerde ui
De juiste garing en de juiste smaakcombinatie. Deze karbonade met gekarameliseerde ui moet je echt eens proberen. Tips vind je in het recept.
Haagse bluf; een echt Nederlands nagerecht
Serveer eens een echt Nederlands nagerecht. Haagse bluf is lekker luchtig en zoet eiwitschuim met een friszure toets van de rode bessen.
Broodje hamburger met gegrilde groente en mozzarella
Gegrilde groente op een broodje hamburger, afgewerkt met avocado crème en mozzarella. Dat is met recht een broodjes hamburger met allure.
Krieltjes, bloemkool en biefstukpuntjes uit de wok
Hoe je met doorsnee ingrediënten zoals krieltjes, biefstukpuntjes en bloemkool een heel ander gerecht maakt als je ze in de wok klaarmaakt.
Aspergeschotel uit de oven
Wil je eens asperges eten op een andere manier dan de klassieke? Maak dan een aspergeschotel uit de oven. Heel anders, en zeker zo lekker!
Spaghetti Bolognese
Spaghetti bolognese is het favoriete pastagerecht van bijna iedereen. De kracht van dit recept is een echt lekkere bolognesesaus.
Witlofsalade met erwtjes; zo at je witlof nog niet
Witlof bitter? Nee hoor! Wij bewijzen met het recept van deze witlofsalade met erwtjes dat een witlofsalade echt lekker kan zijn.
Soto ayam; Indonesische kippensoep
Soto ayam is een Indonesische maaltijdsoep. Kip, kippenbouillon, aardappel en een garnering van ei, taugé en gebakken uitjes.
Yoghurttaartje met aardbeien
Geniet zonder schuldgevoel van dit heerlijke yoghurttaartje met aardbeien. Puur natuur en boordevol echte smaken.
Kalfsgehaktballen; zo maak je de allerlekkerste
Een lekker Hollands balletje, maar dan anders? Maak dan eens deze heerlijke Hollandse gehaktballen van kalfsgehakt. Die moet je proeven!
Stoofpot met rundvlees
Het recept voor een lekker en makkelijk eenpansgerecht. In deze stoofpot met rundvlees worden de aardappels en groenten gelijk mee gestoofd.
Botersaus; ouderwets lekker!
Met slechts drie ingrediënten maak je een ouderwets lekkere botersaus. Zalig bij asperges en andere groenten, maar ook bij een stukje vis.
Zelf grissini met verse kruiden bakken
Bak zelf grissini met verse kruiden voor bij een kom soep en verras je tafelgenoten met de lekkerste variaties uit eigen keuken.
Karnemelk bavarois
Een zomerse karnemelk bavarois, lekker fris en licht. Ideaal na een zwaardere maaltijd. Serveer met lekker veel vers fruit.
Snelle quiche met paprika en feta; Zonder vuile pannen!
Deze vegetarische, snelle quiche met paprika en feta zit boordevol groente en staat binnen 45 minuten op tafel. Zonder vuile pannen!
Tosti met geitenkaas en noten
Een tosti standaard? Echt niet. De tosti met geitenkaas en noten wordt gemaakt met een heerlijk romige geitencamembert.
Witte chocolademousse met passievruchtlikeur
Sluit een etentje af met passie in een glas. Dit nagerecht van witte chocolademousse met passievruchtlikeur steelt alle harten.
Italiaanse tomatensoep
Een heerlijke, goed gevulde soep, op basis van zongerijpte, verse tomaten en boordevol groenten, pasta en kruiden? Italiaanse tomatensoep!
Raapsteeltjes salade met komijnekaas en aardbeien
Serveer de lente met deze raapsteeltjes salade met komijnekaas en aardbeien. Fris, knapperig en kleurrijk. Hier maak je nieuwe vrienden mee.
Aardappelsalade met ei
Een aardappelsalade met ei kan zowel in de zomer als in de winter. Serveer hem met een schnitzel, een haring of een stukje gerookte zalm.
Asperges op zijn Vlaams
Een tijdloze Belgische klassieker van malse witte asperges met verse roomboter , peterselie en ei. Dat zijn Asperges op zijn Vlaams.
Curry van aubergine; met varkensvlees
Al eens een curry van aubergine geproefd? Zo niet, dan wordt dat wel eens tijd. Een gerecht met varkensvlees en lekker veel groente!
Kalfssoep; met prei en gehaktballetjes
Deze kalfssoep is lekker licht, en dus ook heel geschikt als voorgerecht. We vullen de soep met prei en gehaktballetjes van kalfsgehakt.
Worstenbroodjes uit eigen oven
Zelf gebakken worstenbroodjes. De worstenbroodjes zijn erg geliefd in Brabant en Limburg, maar je kunt iedereen blij maken met deze snack.
Mango-cheesecake
Cheesecake bakken moeilijk? Niet met dit recept, dit is het makkelijkste en snelste mango-cheesecake recept dat je ooit zult maken.
Gegrilde aubergine met feta en walnotenpesto
Dit bijgerecht van gegrilde aubergine met feta en walnotenpesto is eenvoudig, lekker en perfect voor een gezellige avond met vrienden of gewoon voor jezelf. Waar wacht je nog op?
Aspergesoep met roomkaas
Een heerlijke aspergesoep met roomkaas, die zo is gemaakt en die vast vaker op tafel komt. Je gebruikt de schillen voor de bouillon!
Reacties van onze lezers