Lamsbiefstuk met lente salsa

Line hoogte+- ALettergrootte+- Print deze pagina
Lamsbiefstuk met lente salsa

Een prachtige en verse lamsbiefstuk van een goede slager. Dat is een hit op elk etentje en zeker in het vroege voorjaar kun je daar echt een feestje van maken. Kijk maar:

  • 4 mooie lamsbiefstukjes
  • 1 bosuitje
  • ½ bosje verse koriander, alleen de blaadjes
  • ½ bosje verse munt, alleen de blaadjes
  • 4 mooi rijpe, maar stevige tomaten in ragfijne blokjes
  • ½ verse rode Spaanse pepers (naar smaak), fijngehakt
  • sap van ½ citroen
  • sap van 1 limoen

Maak eerst de salsa:
Meng de ringetjes bosui met de fijngehakte pepertjes, de koriander en de muntblaadjes. Voeg dan de tomatenblokjes toe en breng op smaak met wat zeezout en het citroen- en limoensap.

Bak de lamsbiefstukjes in een grillpan, in 5 minuten per kant mooi gaar.

Serveer de lamsbiefstukjes met de lente salsa.


0 Reacties

Geen reacties Op dit artikel is nog niet gereageerd. Ben jij de eerste?

Laat het Lekker Tafelen team hier weten wat je ervan vond of deel je eigen tips en adviezen hier met onze lezers.

Jij kunt de eerste zijn om een reactie of tip te plaatsen !

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd. *

Hoofdgerechten

Crema Catalana, een klein zoetje om je maaltijd af te sluiten

Crema Catalana, een klein zoetje om je maaltijd af te sluiten   1

Crema Catalana, een klein zoetje om je maaltijd af te sluiten Aan het eind van een heerlijke avond tafelen is een klein zoet toetje de perfecte afsluiter. En als je hem [...]

Volg ons op social media

Wil je dit delen? Kies je social media kanaal.

GRATIS VERSMAGAZINE

Topblogs met recepten Culinaire top 100 Culinaire Top50
BlogSociety