Lamsbiefstuk met lente salsa

Lamsbiefstuk met lente salsa

Een prachtige en verse lamsbiefstuk van een goede slager. Dat is een hit op elk etentje en zeker in het vroege voorjaar kun je daar echt een feestje van maken. Kijk maar:

  • 4 mooie lamsbiefstukjes
  • 1 bosuitje
  • ½ bosje verse koriander, alleen de blaadjes
  • ½ bosje verse munt, alleen de blaadjes
  • 4 mooi rijpe, maar stevige tomaten in ragfijne blokjes
  • ½ verse rode Spaanse pepers (naar smaak), fijngehakt
  • sap van ½ citroen
  • sap van 1 limoen

Maak eerst de salsa:
Meng de ringetjes bosui met de fijngehakte pepertjes, de koriander en de muntblaadjes. Voeg dan de tomatenblokjes toe en breng op smaak met wat zeezout en het citroen- en limoensap.

Bak de lamsbiefstukjes in een grillpan, in 5 minuten per kant mooi gaar.

Serveer de lamsbiefstukjes met de lente salsa.

Lekker Tafelen

Lekker Tafelen

Overtuigd van het belang van goede en smaakvolle voeding. Eten is meer dan snel even wat happen. Eten is met elkaar genieten van een huisgemaakte maaltijd. Sociaal, lekker en vers!



Geen reacties

Schrijf een reactie
Nog geen reacties Jet kunt de eerste zijn om te reageren op dit bericht!

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd*