Komkommersalade in dille roomsaus

Line hoogte+- ALettergrootte+- Print deze pagina
Komkommersalade in dille roomsaus

Doe eens meer met een paar komkommers. In deze tijd koop je ze voor weinig centen en het is zo lekker voor erbij. Natuurlijk koop je een komkommertje extra om er rauwkost van te maken, maar deze komkommersalade zet je graag op tafel bij diverse gerechten. Gewoon altijd een verrassing op tafel.

  • 1 komkommers
  • 1 bosje dille
  • 1/8 liter room
  • 1 mespunt mosterd
  • zout, peper
  • 2 eetlepels yoghurt

Snijd de komkommers in dunne plakjes. Was de sla en laat goed uitlekken. Hak de dille fijn. Meng yoghurt, room en mosterd door elkaar, voeg de verse dille toe en breng de dille roomsaus op smaak met zout en peper.

Voor een extra frisse smaak is een beetje citroen- of limoensap een prachtige en lekkere toevoeging.


0 Reacties

Geen reacties Op dit artikel is nog niet gereageerd. Ben jij de eerste?

Laat het Lekker Tafelen team hier weten wat je ervan vond of deel je eigen tips en adviezen hier met onze lezers.

Jij kunt de eerste zijn om een reactie of tip te plaatsen !

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd. *

Recepten

Crema Catalana, een klein zoetje om je maaltijd af te sluiten

Crema Catalana, een klein zoetje om je maaltijd af te sluiten   0

Crema Catalana, een klein zoetje om je maaltijd af te sluiten Aan het eind van een heerlijke avond tafelen is een klein zoet toetje de perfecte afsluiter. En als je hem [...]

Volg ons op social media

Wil je dit delen? Kies je social media kanaal.

GRATIS VERSMAGAZINE

Topblogs met recepten Culinaire top 100 Culinaire Top50
BlogSociety