Komkommersalade in dille roomsaus

Line hoogte+- ALettergrootte+- Print deze pagina
Komkommersalade in dille roomsaus

Doe eens meer met een paar komkommers. In deze tijd koop je ze voor weinig centen en het is zo lekker voor erbij. Natuurlijk koop je een komkommertje extra om er rauwkost van te maken, maar deze komkommersalade zet je graag op tafel bij diverse gerechten. Gewoon altijd een verrassing op tafel.

  • 1 komkommers
  • 1 bosje dille
  • 1/8 liter room
  • 1 mespunt mosterd
  • zout, peper
  • 2 eetlepels yoghurt

Snijd de komkommers in dunne plakjes. Was de sla en laat goed uitlekken. Hak de dille fijn. Meng yoghurt, room en mosterd door elkaar, voeg de verse dille toe en breng de dille roomsaus op smaak met zout en peper.

Voor een extra frisse smaak is een beetje citroen- of limoensap een prachtige en lekkere toevoeging.

Lekker Tafelen
Overtuigd van het belang van goede en smaakvolle voeding. Eten is meer dan snel even wat happen. Eten is met elkaar genieten van een huisgemaakte maaltijd. Sociaal, lekker en vers!
Lekker Tafelen

0 Reacties

Geen reacties Op dit artikel is nog niet gereageerd. Ben jij de eerste?

Laat het Lekker Tafelen team hier weten wat je ervan vond of deel je eigen tips en adviezen hier met onze lezers.

Jij kunt de eerste zijn om een reactie of tip te plaatsen !

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd. *

Recepten

Koninklijk wortel-sinaasappelsoepje

Koninklijk wortel-sinaasappelsoepje   0

 Koninklijk wortel-sinaasappelsoepje Iedereen mag er het zijne van vinden, maar ik ben blij dat we ieder jaar weer onze eigen speciale Hollandse koninklijke feestdag hebben. Dit jaar voor het eerst een [...]

GRATIS VERSMAGAZINE

Topblogs met recepten Culinaire top 100 Culinaire Top50
BlogSociety