Karbonades met aubergine, tomaten en majoraan

Line hoogte+- ALettergrootte+- Print deze pagina

  • 4 karbonades
  • zout, peper
  • 40 gram boter
  • 1 kleine aubergine
  • 2 tomaten
  • 1 ui
  • 1 eetlepel kleingesneden majoraan

Wrijf de karbonades in met zout en peper. Verhit de boter en bak het vlees hierin rondom bruin. Was de aubergines en snij deze in blokjes. Was en ontvel de tomaten. Verwijder de potjes en snij de tomaten in stukjes. Pel en snipper de ui. Neem het vlees uit de pan. Bak in het overgebleven vet de ui bruin. Voeg de aubergine en tomaten toe en bak deze even mee. Op smaak maken met peper, zout en majoraan. Doe de karbonades weer terug in de pan. Afdekken met een deksel en alles ± 20 minuten laten stoven.
Lekker met pasta en sperzieboontjes.

Lekker Tafelen
Overtuigd van het belang van goede en smaakvolle voeding. Eten is meer dan snel even wat happen. Eten is met elkaar genieten van een huisgemaakte maaltijd. Sociaal, lekker en vers!
Lekker Tafelen

0 Reacties

Geen reacties Op dit artikel is nog niet gereageerd. Ben jij de eerste?

Laat het Lekker Tafelen team hier weten wat je ervan vond of deel je eigen tips en adviezen hier met onze lezers.

Jij kunt de eerste zijn om een reactie of tip te plaatsen !

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd. *

Hoofdgerechten

Koninklijk wortel-sinaasappelsoepje

Koninklijk wortel-sinaasappelsoepje   0

 Koninklijk wortel-sinaasappelsoepje Iedereen mag er het zijne van vinden, maar ik ben blij dat we ieder jaar weer onze eigen speciale Hollandse koninklijke feestdag hebben. Dit jaar voor het eerst een [...]

GRATIS VERSMAGAZINE

Topblogs met recepten Culinaire top 100 Culinaire Top50
BlogSociety