Karbonades met aubergine, tomaten en majoraan

  • 4 karbonades
  • zout, peper
  • 40 gram boter
  • 1 kleine aubergine
  • 2 tomaten
  • 1 ui
  • 1 eetlepel kleingesneden majoraan

Wrijf de karbonades in met zout en peper. Verhit de boter en bak het vlees hierin rondom bruin. Was de aubergines en snij deze in blokjes. Was en ontvel de tomaten. Verwijder de potjes en snij de tomaten in stukjes. Pel en snipper de ui. Neem het vlees uit de pan. Bak in het overgebleven vet de ui bruin. Voeg de aubergine en tomaten toe en bak deze even mee. Op smaak maken met peper, zout en majoraan. Doe de karbonades weer terug in de pan. Afdekken met een deksel en alles ± 20 minuten laten stoven.
Lekker met pasta en sperzieboontjes.

Lekker Tafelen

Lekker Tafelen

Overtuigd van het belang van goede en smaakvolle voeding. Eten is meer dan snel even wat happen. Eten is met elkaar genieten van een huisgemaakte maaltijd. Sociaal, lekker en vers!


Meer over vergelijkbare onderwerpen
auberginepansperzieboontjesstovenuivetvlees

Geen reacties

Schrijf een reactie
Nog geen reacties Jet kunt de eerste zijn om te reageren op dit bericht!

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd*