Kalkoenfilet met saus van verse knolselderij

  • 400 gram kalkoenfilet
  • 1/4 knolselderij
  • 1/2 literblik gepelde tomaten
  • 2 tomaten
  • 1 groene paprika
  • 1 ui
  • 2 theelepels tabasco
  • 1 theelepel kerrie
  • 30 gram boter
  • zout en peper

Snijd de kalkoenfilet klein en bestrooi deze met zout en peper. Verwarm de boter in een pan en bak hierin de kalkoen rondom bruin. Voeg de kleingesneden ui met de kerrie toe en fruit deze. Vervolgens de tomaten, de geraspte knolselderij, de kleingesneden paprika, de tabasco en stoof het geheel gedurende + 15 minuten.


Meer over vergelijkbare onderwerpen
hoofdgerechtenzf
Lekker Tafelen

Lekker Tafelen

Overtuigd van het belang van goede en smaakvolle voeding. Eten is meer dan snel even wat happen. Eten is met elkaar genieten van een huisgemaakte maaltijd. Sociaal, lekker en vers!

Geen reacties

Schrijf een reactie
Nog geen reacties Je kunt de eerste zijn om te reageren op dit bericht!

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...