Insalata Caprese

Insalata Caprese

Lekker Italiaans, lekker klassiek. In dit recept is het o zo belangrijk dat je alleen de allerbeste en meest smaakvolle ingrediënten gebruikt.

  • 4 rijpe tomaten
  • 2 bollen buffelmozzarella
  • handjevol basilicum
  • olijfolie, extra vergine
  • versgemalen zout en peper

Snijd de tomaat in dunne plakjes, evenals de mozzarella. Leg ze om en om op het bord (net als op het plaatje). Breng op smaak met zout en peper en besprenkel met olijfolie. Strooi de basilicum in zijn geheel of in dunne reepjes over de salade.

Tip:

Met dit recept kun je ook een hele andere creatie neerzetten. Spiesjes bijvoorbeeld met deze klassieke, Italiaanse salade. Dat is presentatie en dat is je gasten verleiden.


Laat je een leuke reactie achter?

Deel: "Insalata Caprese" met je culinaire vrienden

Vond je dit artikel interessant? Laat het je vrienden ook weten. Je kunt het rechtstreeks met ze delen met behulp van onderstaande buttons. Heb je suggesties of vragen? Laat het ons weten via het formulier onder deze pagina. Wil je meer weten over dit onderwerp? Gebruik de groene buttons om meer te lezen over dit culinaire onderwerp.Meer over vergelijkbare onderwerpen
basilicumgastenitaliaansitaliemozzarellareceptsalade
Lekker Tafelen

Lekker Tafelen

Overtuigd van het belang van goede en smaakvolle voeding. Eten is meer dan snel even wat happen. Eten is met elkaar genieten van een huisgemaakte maaltijd. Sociaal, lekker en vers!

Je las: Insalata Caprese. Lees ook:

Geen reacties

Schrijf een reactie
Nog geen reacties Je kunt de eerste zijn om te reageren op dit bericht!

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd*