Ingezonden recept: Griekse bosui taart

Ingezonden recept: Griekse bosui taart

Ingezonden door: Suzanne de Gooijer

  • 12 bosuitjes,
  • Geitenkaas (ong 300 gram)
  • 200 ml Griekse Yoghurt
  • 2 eieren
  • 1 teen knoflook
  • verse tijm.
  • 10 plakjes roomboter bladerdeeg(ontdooit)
  • Zout/peper een snufje

Verwarm de oven 200 graden, snij de onderkant(sprieten van de bosui, Kook de bosui in water ongeveer 4 minuten, Giet af en laat uitlekken, Klop in een kom de yoghurt en eieren los, meng de knoflook(fijngesneden)tijm en zout en peper doorheen.
Beleg een bakplaat met bakpapier, beleg deze met de bladerdeeg zodat een je rechthoekig vlak krijgt, de kanten iets op rollen, en met een vork streepjes in maken. de naden goed aandrukken/dichtmaken, verdeel het mengsel over de bladerdeeg bosuien erboven op leggen, en doe hier bovenop de geitenkaas in stukjes gesneden.
20 minuten in de oven, eet smakelijk.

Lekker Tafelen

Lekker Tafelen

Overtuigd van het belang van goede en smaakvolle voeding. Eten is meer dan snel even wat happen. Eten is met elkaar genieten van een huisgemaakte maaltijd. Sociaal, lekker en vers!



Geen reacties

Schrijf een reactie
Nog geen reacties Jet kunt de eerste zijn om te reageren op dit bericht!

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd*