Ingezonden recept: Griekse bosui taart

Line hoogte+- ALettergrootte+- Print deze pagina
Ingezonden recept: Griekse bosui taart

Ingezonden door: Suzanne de Gooijer

  • 12 bosuitjes,
  • Geitenkaas (ong 300 gram)
  • 200 ml Griekse Yoghurt
  • 2 eieren
  • 1 teen knoflook
  • verse tijm.
  • 10 plakjes roomboter bladerdeeg(ontdooit)
  • Zout/peper een snufje

Verwarm de oven 200 graden, snij de onderkant(sprieten van de bosui, Kook de bosui in water ongeveer 4 minuten, Giet af en laat uitlekken, Klop in een kom de yoghurt en eieren los, meng de knoflook(fijngesneden)tijm en zout en peper doorheen.
Beleg een bakplaat met bakpapier, beleg deze met de bladerdeeg zodat een je rechthoekig vlak krijgt, de kanten iets op rollen, en met een vork streepjes in maken. de naden goed aandrukken/dichtmaken, verdeel het mengsel over de bladerdeeg bosuien erboven op leggen, en doe hier bovenop de geitenkaas in stukjes gesneden.
20 minuten in de oven, eet smakelijk.


0 Reacties

Geen reacties Op dit artikel is nog niet gereageerd. Ben jij de eerste?

Laat het Lekker Tafelen team hier weten wat je ervan vond of deel je eigen tips en adviezen hier met onze lezers.

Jij kunt de eerste zijn om een reactie of tip te plaatsen !

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd. *

Ingezonden

Ingezonden recept: Snelle soep voor de magnetron

Ingezonden recept: Snelle soep voor de magnetron   0

kookpt 62 stuurde ons het volgende recept: wat een leuke site is dit.Ben een oma van 62 jaar maar vind het elke keer nog leuk om lekker te koken voor gasten,familie [...]

Volg ons op social media

Wil je dit delen? Kies je social media kanaal.

GRATIS VERSMAGAZINE

Topblogs met recepten Culinaire top 100 Culinaire Top50
BlogSociety