Ingezonden recept: Vis-gezond

Line hoogte+- ALettergrootte+- Print deze pagina

Ingezonden door: Hanny Richter

Vis Gezond: Hoofdgerecht voor 2 personen

  • 2 zalmmoten
  • 1venkelknol
  • half pond wortelen
  • 2 eetlepels crème fraîche
  • blikje ansjovis
  • beetje olijfolie
  • Peper en zout

Verwarm de oven vast op voor en strooi wat peper en zout of viskruiden op de zalm,vet dan de schaal in met olie en leg de zalm hierin. Prak de ansjovis door de crème-fraîche en verdeel dit over de vis. Dek het af met aluminiumfolie en laat de vis 20 minuten garen. Snij ondertussen de wortels en venkel in kleine stukjes en dan samen zo”n 20 minuten koken en op smaak brengen met wat peper en of zout.
Als het goed is dan heb je alles op tijd klaar en er kan dan nog wat rijst bij of wat aardappelpuree. Een frisse salade is ook wel lekker vooral in de zomer.

Eet smakelijk van deze gezonde hap.


0 Reacties

Geen reacties Op dit artikel is nog niet gereageerd. Ben jij de eerste?

Laat het Lekker Tafelen team hier weten wat je ervan vond of deel je eigen tips en adviezen hier met onze lezers.

Jij kunt de eerste zijn om een reactie of tip te plaatsen !

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd. *

Ingezonden

Asperges met Hollandaisesaus

Asperges met Hollandaisesaus   0

Asperges met Hollandaisesaus Joehoe, ze zijn er weer! Die heerlijke witte dikke Hollandse asperges uit de koude grond. Ze hebben iets zoetigs, zijn sappig, kortom: verrukkelijk. Bij Hollandse asperges past heel [...]

Volg ons op social media

Wil je dit delen? Kies je social media kanaal.

GRATIS VERSMAGAZINE

Topblogs met recepten Culinaire top 100 Culinaire Top50
BlogSociety