Hollandse kaasblokjes pimpen

Line hoogte+- ALettergrootte+- Print deze pagina
Hollandse kaasblokjes pimpen

Een schaal met kaasblokjes. Bij mijn oma kwam die schaal bij elk feestje op tafel. Hebben we de Hollandse kaas tegenwoordig verloochend? Een kaasblokje is niet saai en zeker niet als je ze even pimpt met wat andere ingrediënten. Prikkertje er in en doe mij nog maar een biertje!

  • 1 plak goudse kaas naar keuze (belegen)
  • cherrytomaatjes
  • stukjes ananas
  • gevulde olijven
  • stukjes mandarijn
  • zilveruitjes
  • augurken
  • salami of cervelaatworst

Snijd de kaas in blokjes. Prik met een cocktailprikker op elk blokje kaas een garnering naar keuze. Gebruik hiervoor zowel zoet als hartig. In de ingrediëntenlijst vind je een aantal traditionele voorbeelden. Zet de blokjes in een schaal of prik ze op een grapefruit of halve kool.

Tip: Roer wat honing en mosterd, naar smaak, door elkaar en zet dit er in een schaaltje bij. Hiervoor kun je dan ook wat kaasblokjes zonder extra ingrediënten aan een prikker steken.


0 Reacties

Geen reacties Op dit artikel is nog niet gereageerd. Ben jij de eerste?

Laat het Lekker Tafelen team hier weten wat je ervan vond of deel je eigen tips en adviezen hier met onze lezers.

Jij kunt de eerste zijn om een reactie of tip te plaatsen !

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd. *

Bij de borrel

Asperges met Hollandaisesaus

Asperges met Hollandaisesaus   0

Asperges met Hollandaisesaus Joehoe, ze zijn er weer! Die heerlijke witte dikke Hollandse asperges uit de koude grond. Ze hebben iets zoetigs, zijn sappig, kortom: verrukkelijk. Bij Hollandse asperges past heel [...]

Volg ons op social media

Wil je dit delen? Kies je social media kanaal.

GRATIS VERSMAGAZINE

Topblogs met recepten Culinaire top 100 Culinaire Top50
BlogSociety