Frisse komkommer munt saus

Saus voor 8 porties

  • 1 teentje knoflook
  • 1sjalot
  • 1 kleine komkommer
  • 8 blaadjes verse munt of 2 tl. gedroogde munt
  • 2 dl biogarde-yoghurt
  • 1-2 eetlepels olijfolie
  • 2 fijngehakte walnoten
  • paprikapoeder

Pel de knoflook en hak deze heel fijn.

Pel de sjalot en hak deze klein.

Schil de komkommer en rasp deze fijn.

Knip de blaadjes munt.

Doe de biogarde-yoghurt in een schaal, voeg de ingrediënten (olijfolie naar smaak) toe en meng ze door elkaar.

Voeg tenslotte de walnoten toe en garneer met paprikapoeder.

Lekker bij lamskoteletten en kip.

Bereidingstijd. ca. 10 minuten

Lekker Tafelen

Lekker Tafelen

Overtuigd van het belang van goede en smaakvolle voeding. Eten is meer dan snel even wat happen. Eten is met elkaar genieten van een huisgemaakte maaltijd. Sociaal, lekker en vers!


Meer over vergelijkbare onderwerpen
knoflookmuntolijfoliesaussauzensjalotwalnotenyoghurt

Geen reacties

Schrijf een reactie
Nog geen reacties Jet kunt de eerste zijn om te reageren op dit bericht!

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd*