Dillesaus

Line hoogte+- ALettergrootte+- Print deze pagina
Dillesaus

Maak eens deze verse dillesaus. Natuurlijk lekker bij een stukje vis. Of het nu zalm of kabeljauw is, je kunt deze saus bij veel zalm en witvis soorten serveren. Lekker vers, en ook bij vers gestoomde nieuwe aardappelen een echte aanrader.

  • 1,25 deciliter yoghurt
  • 1,25 deciliter zure room
  • 1 eetlepel mierikswortelsaus
  • 1/4 kop fijngehakte verse dille
  • 3 fijngesneden bosuitjes
  • zout en peper

De yoghurt, zure room en mierikswortel in een kom tot een romige massa mengen. Dille en bosuitjes toevoegen en goed mengen. Met zout en peper op smaak brengen en afgedekt af laten koelen.

Lekker Tafelen
Overtuigd van het belang van goede en smaakvolle voeding. Eten is meer dan snel even wat happen. Eten is met elkaar genieten van een huisgemaakte maaltijd. Sociaal, lekker en vers!
Lekker Tafelen

1 Reactie

  1. Francien 14:15, jun 21, 2013

    Ja er staan zoveel heerlijke recepten op ik ga beginnen met een quiche met zalm en courgette.Lijkt me heerlijk.Groetjes

    Reageer op deze reactie

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd. *

Recepten

Lavendelmeringue met aardbeien en hemelse room

Lavendelmeringue met aardbeien en hemelse room   0

Lavendelmeringue met aardbeien en hemelse room Toetjes maak ik eigenlijk vooral voor een van mijn vriendinnen. Die is er zo dol op dat ze er een apart  maagje voor heeft, zoals [...]

GRATIS VERSMAGAZINE

Topblogs met recepten Culinaire top 100 Culinaire Top50
BlogSociety