Chocolade-walnoot koekjes

Line hoogte+- ALettergrootte+- Print deze pagina
Chocolade-walnoot koekjes

Even een middagje de keuken in met je kinderen. Dit vinden ze echt fantastisch om te maken en niet minder om ze op te eten.

  • 125 gram walnoten
  • 330 gram bloemsuiker
  • 50 gram puur cacao poeder
  • 2 eiwitten
  • 1 theelepel vanille-extract
  • 1 snufje zout

Leg de walnoten op een bakblik en schuif dit in de oven. Verwarm de oven tot 175 graden. Als de geur van de walnoten vrijkomt haal je de walnoten uit de oven. Zet de oven niet uit.
Meng cacao met de poedersuiker en een snufje zout. Voeg er de geroosterde walnoten aan toe. Dan eiwit en vanille extract toevoegen. Alle ingrediënten mixen tot een vloeibaar deeg ontstaat.
Met een lepel hoopjes deeg op een bakpapiertje maken.
10 minuten bakken in de voorverwarmde oven. Ze zijn goed als er scheurtjes in ontstaan.


1 Reactie

  1. Sigi 14:22, okt 02, 2013

    Moet er geen bloem bij?

    Reageer op deze reactie

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd. *

Koek en gebak

Crema Catalana, een klein zoetje om je maaltijd af te sluiten

Crema Catalana, een klein zoetje om je maaltijd af te sluiten   1

Crema Catalana, een klein zoetje om je maaltijd af te sluiten Aan het eind van een heerlijke avond tafelen is een klein zoet toetje de perfecte afsluiter. En als je hem [...]

Volg ons op social media

Wil je dit delen? Kies je social media kanaal.

GRATIS VERSMAGAZINE

Topblogs met recepten Culinaire top 100 Culinaire Top50
BlogSociety