Chocolade aardbeien

Line hoogte+- ALettergrootte+- Print deze pagina

  • 12 aardbeien
  • ½ reep pure chocolade
  • eventueel wat water

Borstel de aardbeien schoon en laat de kroontjes eraan zitten. Smelt de chocolade in de magnetron. Blijft de chocolade te dik, voeg dan een klein beetje water toe.

Dompel de aardbeien voor de helft in de chocolade. Plaats ze op een bord. Voor een dikkere laag chocolade kun je de aardbeien, als de chocolade wat is opgedroogd voor de tweede keer in de chocolade dompelen. Zet de aardbeien tot gebruik koel weg.


0 Reacties

Geen reacties Op dit artikel is nog niet gereageerd. Ben jij de eerste?

Laat het Lekker Tafelen team hier weten wat je ervan vond of deel je eigen tips en adviezen hier met onze lezers.

Jij kunt de eerste zijn om een reactie of tip te plaatsen !

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd. *

Recepten

Hartige taart met groene asperges en geitenkaas

Hartige taart met groene asperges en geitenkaas   0

Hartige taart met groene asperges en geitenkaas Het aspergeseizoen is weer geopend, dus we kunnen weer volop genieten van het witte en groene goud! Persoonlijk vind ik de groene asperges het lekkerst, [...]

Volg ons op social media

Wil je dit delen? Kies je social media kanaal.

GRATIS VERSMAGAZINE

Topblogs met recepten Culinaire top 100 Culinaire Top50
BlogSociety