Chocolade aardbeien

  • 12 aardbeien
  • ½ reep pure chocolade
  • eventueel wat water

Borstel de aardbeien schoon en laat de kroontjes eraan zitten. Smelt de chocolade in de magnetron. Blijft de chocolade te dik, voeg dan een klein beetje water toe.

Dompel de aardbeien voor de helft in de chocolade. Plaats ze op een bord. Voor een dikkere laag chocolade kun je de aardbeien, als de chocolade wat is opgedroogd voor de tweede keer in de chocolade dompelen. Zet de aardbeien tot gebruik koel weg.

Lekker Tafelen

Lekker Tafelen

Overtuigd van het belang van goede en smaakvolle voeding. Eten is meer dan snel even wat happen. Eten is met elkaar genieten van een huisgemaakte maaltijd. Sociaal, lekker en vers!


Meer over vergelijkbare onderwerpen
aardbeienaardbeien toetjeschocoladedessert

Geen reacties

Schrijf een reactie
Nog geen reacties Jet kunt de eerste zijn om te reageren op dit bericht!

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd*