Champignons à la Grecque

  • 250 gram champignons
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • een paar druppeltjes worcestersaus
  • 4 eetlepels olie
  • 2 dl. droge witte wijn
  • san van 1 citroen
  • zout
  • peperkorrels
  • tijm
  • laurierblad
  • mespuntje koriander
  • 1/2 theelepel rozemarijn
  • 1 teen knoflook, uitgeperst

Was de champignons en snijd de grotere doormidden. Breng de champignons met tomatenpuree, worcestersaus, olie, witte wijn, citroensap, peperkorrels, zout, tijm, laurierblad, koriander, rozemarijn en knoflook tegen de kook aan en laat het geheel op laag vuur 15 minuten trekken. Laat de champignons in het kookvocht afkoelen, verwijder de peperkorrels en het laurierblad. Serveer de champignons koud.


Meer over vergelijkbare onderwerpen
borrelhapjeschampignonchampignonskorianderrozemarijnzf
Lekker Tafelen

Lekker Tafelen

Overtuigd van het belang van goede en smaakvolle voeding. Eten is meer dan snel even wat happen. Eten is met elkaar genieten van een huisgemaakte maaltijd. Sociaal, lekker en vers!

Geen reacties

Schrijf een reactie
Nog geen reacties Je kunt de eerste zijn om te reageren op dit bericht!

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...