Broccolischotel met brie en noten

  • 400 gram broccoli
  • 100 gram walnoten
  • 400 gram pasta
  • zout en versgemalen peper
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 300 gram brie
  • 1 eetlepel tijm

Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel de broccoli in roosjes en de stronkjes in plakjes. Halveer de walnoten.Kook de pasta in ruim water met zout en olijfolie volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking beetgaar en laat de pasta goed uitlekken. Kook intussen de broccoli 3 minuten. Giet deze af, spoel er koud water over en laat goed uitlekken. Schep de pasta in een ovenschaal. Maal er peper over en verdeel er broccoli, reepjes brie, tijm en walnoten over. Zet het gerecht 15 minuten in het midden van de oven totdat het warm is en de brie licht gesmolten is.


Meer over vergelijkbare onderwerpen
hoofdgerechtenzf
Lekker Tafelen

Lekker Tafelen

Overtuigd van het belang van goede en smaakvolle voeding. Eten is meer dan snel even wat happen. Eten is met elkaar genieten van een huisgemaakte maaltijd. Sociaal, lekker en vers!

Geen reacties

Schrijf een reactie
Nog geen reacties Jet kunt de eerste zijn om te reageren op dit bericht!

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd*